top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn

Bo LKV Lahti
valokuvaus/asuntokuvaus Lahdessa

- valokuvaaja Misa Kannos

Lahden ydinkeskustassa toteutettu saneeratun asunnon valokuvaus ja stailaus. Vasta saneeratun huoneiston valokuvauksessa keskityttiin selkeyteen ja tarkkoihin luonnollisiin väreihin.

Projektiesittely

Kuvauskohde: Lahden ydinkeskustan tilava kerrostalohuoneisto
Asiakas: Bo LKV Lahti
Kuvausaika: 2/2022
Valokuvaaja: Misa Kannos
Valokuvauksen tyyli: Asuntokuvaus


Asuntokuvaus Lahti
Lahden ydinkeskustassa sijaitsevan saneeratun kerrostaloasunnon stailaus ja kuvaus. Vasta remontoidun huoneiston kuvauksessa keskityttiin selkeyteen ja tarkkoihin luonnollisiin väreihin. Linjakkaan asunnon stailaus toteutettiin mahdollisimman yksinkertaisena korostaen harkittuja asunnon yksityiskohtia. Kuvien kalusteiden ja somisteiden sijainnit viimeisteltiin kuvaustilanteessa. 

Helmikuun sateisena aamuna luonnonvaloa oli niukasti saatavilla. Valoisasta luonnollisesta tunnelmasta huolimatta sisäkuvat ovat valaistu studiovaloilla. Kuvauksessa vallitsevaa ikkunoista tulevaa talvipäivän valoa on pyritty hyödyntämään mahdollisimman tehokkaasti. Editoinnissa värisävyt ovat korjattu ja valaistus säädetty tasaiseksi koko valokuvasarjaan.


Bo LKV Lahden toimiston koti on tunnelmallisessa Tikkulassa. Vanhan punatiilisen tulitikkutehtaan upeat tilat sijaitsevat aivan Vesijärven sataman ja Sibeliustalon tuntumassa, parin kilometrin päässä keskustasta. Tiimin ammattitaito on hiottu huippuunsa ja omaa osaamista myös halutaan kehittää jatkuvasti. Lahden toimiston välittäjät palvelevat sinua koko Päijät-Hämeen alueella.
Teksti:
Bo LKV Lahti
 
Asuntokuvaus / kiinteistökuvaus yleisesti
Asiakkaitamme asuntokuvauksessa ovat asunnon myymiseen ja sisustamiseen liittyviä yrityksiä kuten rakennusliikkeet, sisustussuunnittelijat ja sisustusarkkitehdit sekä tietysti kiinteistönvälitysliikkeet.. Myös yksityiset asunnon myyjät ostavat asuntokuvausta yhä useammin.

Ammattitaidolla otetut laadukkaan asunnon kuvat herättävät tehokkaasti potentiaalisten ostajien huomion myynti ilmoituksien joukosta. 
Kannos Creatives Oy on erikoistunut tilojen ja asumisen valokuvauksiin. Vuosien kuluessa olemme kuvanneet julkisten tilojen lisäksi noin 4 000 suomalaisessa kodissa. Ensimmäisen asuntokuvauksen teimme paikalliselle välitysliikkeelle vuonna 2011. 

Asuntokuvauksen tyyli on dokumentaarinen ja kuvattava kohde pyritään esittämään mahdollisimman informatiivisesti. Jokaisessa kodissa on kuitenkin oma tunnelmansa. Tätä tunnelmaa korostetaan kuvakulmilla, rajauksilla, studiovalaistuksella ja jälkikäsittelyllä. Jälkikäsittelyssä painopiste on kuvattavan kohteen valaistuksen ja pintojen sekä materiaalien värisävyjen korjauksissa. Tavaramerkkimme on kuvien värit ja tunnelma.

Ilmakuvaus / dronekuvaus yleisesti
Paras kuvausperspektiivi voi olla myös ilmasta. Kuvauskohteet ilmakuvauksessa ovat usein asumiseen ja rakentamiseen liittyviä kohteita. Dronea käytetään myös aktiivisestiyritys ja lehtikuvauksissa. Olemme kuvanneet Dronella vuodesta 2017. Kuvaamme vastuullisesti Traficomin ohjeistuksien mukaisesti. Lennättäjällä on vaadittavat koulutukset ja A1/A3 + A2 Kauko-ohjaajan kelpoisuudet.


 

Lisää vastaavia valokuvaus projekteja


Valokuvaus, Videokuvaus, Markkinointimateriaalit, Sisustus, Asunnot, Asuminen, Koti, Valokuvaaja, Videokuvaaja,, Arkkitehtuuri, Arkkitehdit, Sisustusarkkitehti, Tilat, Kuvaus, Kuvaaja, Sisustuskuvaus, Stailaus, Lahti, Nastola, Päijät-Häme, Valokuvaaja Lahti.

Bo LKV Lahti valokuvaus/asuntokuvaus Lahdessa
bottom of page