Erkonkatu 5 B 27, Lahti 15110 31-Edit.jpg

Bo LKV Lahti asuntokuvaus

Asiakas: Bo LKV Lahti
Kuvausaika: 2/2022
Kuvauspaikka: Lahti
Valokuvaaja: Misa Kannos
Stailaus: Marika Remes

Projektiesittely: 

  • Lahden ydinkeskustassa toteutettu saneeratun kerrostaloasunnon stailaus ja kuvaus. Vasta saneeratun huoneiston kuvauksessa keskityttiin selkeyteen ja tarkkoihin luonnollisiin väreihin. Linjakkaan asunnon stailaus voitiin pitää mahdollisimman yksinkertaisena korostaen harkittuja yksityiskohtia. Helmikuisena ja sateisena aamuna luonnonvaloa oli niukasti saatavilla ja luonnollisesta tunnelmasta huolimatta kuvat ovat valaistu monipiste salamalla. Editoinnissa värisävyt on korjattu ja valaistus säädetty samankaltaiseksi koko sarjaan.

Asiakasesittely:

  • Bo LKV Lahden toimiston koti on tunnelmallisessa Tikkulassa. Vanhan punatiilisen tulitikkutehtaan upeat tilat sijaitsevat aivan Vesijärven sataman ja Sibeliustalon tuntumassa, parin kilometrin päässä keskustasta. 

    Bo LKV syntyi palavasta halusta tarjota asunnon ostajille ja myyjille parempaa asunnonvälityspalvelua. Palvelua, joka olisi ajankohtaisempaa, raikkaampaa, visuaalisempaa, kokonaisvaltaisempaa, koskettavampaa, inspiroivampaa, vaikuttavampaa ja henkilökohtaisempaa. Bo on noussut rakettimaisesti yhdeksi Suomen suurimmista välittäjistä ja vie alaa eteenpäin edelläkävijän asenteella.

  • (Lähde: Bo LKV:n verkkosivut)

Valokuvaus, Valokuvaaja, Kuvaaja, Kuvaus, Sisustuskuvaus, Stailaus, Lahti, Päijät-Häme, Bo LKV.