top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn

Valokuvaaja Kouvola
– valokuvausta Kouvolassa ja lähialueilla.

ROOF LKV Kouvolan myyntikohteen valokuvaus ja ilmakuvaus
– Valokuvaaja Misa Kannos / Kouvola


Ihastuttavan kesämökin stailaus, valokuvaus ja ilmakuvaus aurinkoisena lokakuun päivänä Kouvolan lähellä Jaalan pyhäjärvellä. Tässä kohteessa keskityttiin kuvaamaan kesäpaikan hienoa ja suorastaan merellistä tunnelmaa. Avaria näkymiä korkealla kalliolla sijaitsevasta päärakennuksesta ja järven tunnelmaa alhaalla rannassa osittain veden päälle rakennetun saunamökin terasseilla. Lisää valokuvauksesta ja projektista kuvien jälkeen.

Valokuvaus Kouvola

Projektiesittely

Kuvauskohde: Kesämökki Kouvola
Asiakas: ROOF Kouvola
Kuvausaika: 10/2022
Kuvauspaikka: Pyhäjärvi
Valokuvaaja Kouvola: Misa Kannos

Stailaus: Design Studio Taimi

Kesämökki korkealla kalliolla
Tällä kertaa valokuvattiin Jaalassa sijaitseva ihastuttava kesämökki ja saunarakennus. Tämä kesämökki sijaitsi korkealla kalliolla Pyhäjärven hienoimmalla paikalla. Tänne luonnon helmaan hurauttaa Kouvolasta alle puolessa tunnissa. Lokakuinen aurinkoinen ilma oli omiaan korostamaan sisälle tulvivaa valoa. Valokuvaus tehtiin pelkällä luonnon valolla ja kuvissa pyrittiin tuomaan esille kohteen oma ainutlaatuinen tunnelma. Jälkikäsittelyssä kuvissa korjattiin valaistusta ja värisävyjä. Kohteen hieno sijainti tallennettiin lisäksi ilmakuvauksella.

Tuulisestä säästä huolimatta upea kokonaisuus kuvattiin myös ilmasta. Ilmakuvaus Kouvolan lähellä vaatii erityistä tarkkuutta koska suuri osa Kouvolan alueesta kuuluu Utin lentokentän lennätystä rajoittavaan UAS-ilmatilavyöhykkeeseen.

Asiakasesittely
Roof Group Oy Vain muutamassa vuodessa ROOFin kautta on välitetty tuhansia asuntoja. Mukana on nyt jo yli 60 välittäjää, jotka tarjoavat ja kehittävät intohimoisesti uuden ajan välityspalvelua – joka päivä. ROOF LKV Kymenlaakson toimisto avattiin Kouvolan kävelykatu Manskille syksyllä 2021.
Teksti: Roof Group oy

 

Design Studio Taimi

Design Studio Taimi on Kouvolalainen vuonna 2017 perustettu yhden naisen yritys, joka tekee sisustus- ja tilasuunnittelua sekä stailauksia yksityisille asiakkaille ja yrityksille. Taimin yrittäjänä toimii sisustusarkkitehti ja kalustesuunnittelija (muotoilija AMK) Laura Huusari. 
 

Lauran lähtökohtana on tehdä aikaa kestäviä suunnitelmia; toteuttamalla hyvää suunnittelua, kuuntelemalla asiakkaan toiveita sekä käyttämällä laadukkaita kalusteita ja materiaaleja luodaan tiloja, joissa viihdytään pitkään. Vaikka sisustussuunnittelija on ammattilainen kauniiden tilojen luomisessa, tulee suunnittelussa ottaa huomioon myös tilojen käytettävyys ja toimivuus.

Kannos Creatives Oy
– ammattina valokuvaaja.

Kannos Creatives Oy on erikoistunut tilojen ja asumisen valokuvauksiin. Vuosien kuluessa olemme kuvanneet julkisten tilojen lisäksi noin 4 000 suomalaisessa kodissa.

Asiakkaitamme ovat usein asumiseen ja kotiin liittyviä yrityksiä kuten rakennusliikkeet, mainostoimistot, sisustussuunnittelijat, kiinteistönvälitysliikkeet, kiinteistösijoitusyhtiöt, kodin huonekalujen, tavaroiden ja tekstiilien toimittajat sekä arkkitehdit. Toimimme aktiivisesti Kouvolassa, lähikaupungeissa, ja Helsingissä.

Ilmakuvaus / dronekuvaus

Paras kuvausperspektiivi voi olla myös ilmasta. Kuvauskohteet ilmakuvauksessa ovat usein asumiseen ja rakentamiseen liittyviä kohteita. Dronea käytetään myös aktiivisesti yritys ja lehtikuvauksissa. Olemme kuvanneet Dronella vuodesta 2017. Kuvaamme vastuullisesti Traficomin ohjeistuksien mukaisesti. Lennättäjällä on vaadittavat koulutukset ja A1/A3 + A2 Kauko-ohjaajan kelpoisuudet. Lisäksi erityiskokemusta  rajoittavilla UAS-ilmatilavyöhykkeillä ja itä-rajan ADIZ-rajavyöhykeellä lennättämisestä. Ilmakuvaus Kouvolan alueella vaatii erityistä tarkkuutta koska iso osa alueesta kuuluu Utin lentokentän drone lennätyksiä rajoittavaan UAS-ilmatilavyöhykkeeseen.

 

 

Asuntokuvaus

kesähuvila-valokuvaus-3.jpg

Asiakkaitamme asuntokuvauksessa ovat asunnon myymiseen ja sisustamiseen liittyviä yrityksiä kuten rakennusliikkeet, sisustussuunnittelijat ja sisustusarkkitehdit sekä tietysti kiinteistönvälitysliikkeet.. Myös yksityiset asunnon myyjät ostavat asuntokuvausta yhä useammin. Ammattitaidolla otetut laadukkaan asunnon kuvat herättävät tehokkaasti potentiaalisten ostajien huomion myynti ilmoituksien joukosta. 

Kannos Creatives Oy on erikoistunut tilojen ja asumisen valokuvauksiin. Vuosien kuluessa olemme kuvanneet julkisten tilojen lisäksi noin 4 000 suomalaisessa kodissa. Ensimmäisen asuntokuvauksen teimme paikalliselle välitysliikkeelle vuonna 2011. 

Asuntokuvauksen tyyli on dokumentaarinen ja kuvattava kohde pyritään esittämään mahdollisimman informatiivisesti. Jokaisessa kodissa on kuitenkin oma tunnelmansa. Tätä tunnelmaa korostetaan kuvakulmilla, rajauksilla, studiovalaistuksella ja jälkikäsittelyllä. Jälkikäsittelyssä painopiste on kuvattavan kohteen valaistuksen ja pintojen sekä materiaalien värisävyjen korjauksissa. Tavaramerkkimme on kuvien värit ja tunnelma.

Asuntovideo

Asuntokuvauksen yhteydessä toteutetut asuntovideot tuovat oman lisänsä kokonaisuuteen. Kuvattavan kohteen ympäristö, sijainti ja tunnelma välittyy liikkuvalla kuvalla omasta kulmastaan. Sosiaalisessa mediassa painotus on ollut jo pitkään liikkuvassa kuvassa lyhyissä videoissa ja keloissa. Asuntovideo voidaan suunnitella ja kuvata ensisijaisesti Etuovi- ja Oikotie-portaaleihin. Tästä kuvatusta materiaalista leikataan sopivat kokonaisuudet erikseen Facebook- ja Instagram-markkinointiin. 

Instagram reels
 

Instagramin reels-toiminto on 2022 paljon enemmän kuin toiminnon julkaisussa. Kelat voivat olla kesästä 2022 alkaen aina 90 sekuntiin asti. 

Instagram story
 

Instagramin story-toiminnolla voi esittää koko seuraajaryhmälle 15 sekunnin tehokkaan muistutuksen. Klippejä voi ketjuttaa aina neljään kappaleeseen, jolloin kokonaispituus on 60 sekuntia.

Facebook video
 

Henkilöbrändi

Sopiva video Facebookkiin syntyy samasta materiaalista kuin kantavideo asuntoportaaleihin. Erilaisella leikkauksella videosta saadaan kooste esimerkiksi kiinnostuksen herättäjäksi tekstin liitteeksi kuten mallin video.