top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
Vau LKV
Roof LKV Kymenlaakso Oy
Aitoa LKV Instagram
UPM-Kymmene Griffin House
Bo LKV asuntovideo
Bo LKV videoesittely, videokuvaus.
Bo LKV videoesittely, videokuvaus.

Videokuvaus ja videokuvan merkitys kasvaa. Kymmenen sekunnin klippi liikkuvaa kuvaa voi olla tehokkaampi kuin sarja viimeisteltyä perinteistä kuvaa. Videokuvaus voi olla osa laajempaa kokonaisuutta, josta luodaan tiiviimpi esittely somekanaviin tai sitten videossa keskitytään tietyn tuotteen tai asian tunnelmalliseen kerrontaan äänen ja liikkeen avuin.

Videotuotteissa tunnelma, värit, valaistus ja stailaus ovat samalla tarkkuudella läsnä kuin muissakin valokuvauksen alueissa.


 

Kannos Creatives Oy on erikoistunut tilojen ja asumisen valokuvauksiin. Vuosien kuluessa olemme kuvanneet julkisten tilojen lisäksi noin 4 000 suomalaisessa kodissa. Tiedämme kuinka Suomi asuu ja elää. Näemme mitä tuotteita kodeissamme käytetään ja kuinka rakennuskantamme kehittyy. Elämme sisustuksen näköalapaikalla ja tutustumme ensimmäisenä seuraavan kauden väreihin ja teemoihin.

Valo- ja videokuvaamme sisällä, ulkona, ilmassa, studiossa tai valitsemassasi lokaatiossa. Mikään kuvauskohde ei ole meille liian iso tai pieni.

Asiakkaitamme ovat usein asumiseen ja kotiin littyviä yrityksiä kuten rakennusliikkeet, mainostoimistot, sisustussuunnittelijat, kiinteistönvälitysliikkeet, kiinteistösijoitusyhtiöt, kodin huonekalujen, tavaroiden ja tekstiilien toimittajat sekä arkkitehdit. 

Haluamme tehdä kuvauksista asiakkaillemme mahdollisimman helppoja. Suunnittelemme brändisi mukaisen kuvaussisällön, etsimme kuvauspaikan, teemme stailauksen ja toteutamme kuvaukset valittuihin mediakanaviin.   

Sijaitsemme noin tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta Kouvolassa. Toimimme aktiivisesti Kotkassa, Kouvolassa, Lahdessa ja Helsingissä. Verkostostamme löytyy runsaasti erilaisia ja kokoisia valokuvausympäristöjä modernista asumisesta vanhoihin ruukkikiinteistöihin.

Toteutamme kuvauksia ympäri Suomen. Meille kaikki kuvauskohteet ovat lähellä, ei liian kaukana.

bottom of page