top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn

Ruokakuvaus kuuluu olennaisena osana asumisen ja elämisen kokemuksien kuvaamiseen. Ruokakuva voi olla yksi osa koko kuvauksien lopputuloksesta tai pääasia koko kuvauspäivässä. Herkullisessa kuvassa korostuu kuvan stailauksen ja sisällön merkitystä, valitut värit ja tavoitetta rakentava kuvan sisällön harmonia.

Kuvakokonaisuus voi olla miljööseen luotu ja kuvattu ruokailutilanne tai studiotiloihin kuvauksien ajaksi rakennettu asetelma. Kuvauksissa lopputuotteina syntyy kuvamateriaalia lehtikuviin, markkinointiin, somekanaviin, suurkuviin tai eri videomuotoihin.

 

Kannos Creatives Oy on erikoistunut tilojen ja asumisen valokuvauksiin. Vuosien kuluessa olemme kuvanneet julkisten tilojen lisäksi noin 4 000 suomalaisessa kodissa. Tiedämme kuinka Suomi asuu ja elää. Näemme mitä tuotteita kodeissamme käytetään ja kuinka rakennuskantamme kehittyy. Elämme sisustuksen näköalapaikalla ja tutustumme ensimmäisenä seuraavan kauden väreihin ja teemoihin.

Valo- ja videokuvaamme sisällä, ulkona, ilmassa, studiossa tai valitsemassasi lokaatiossa. Mikään kuvauskohde ei ole meille liian iso tai pieni.

Asiakkaitamme ovat usein asumiseen ja kotiin littyviä yrityksiä kuten rakennusliikkeet, mainostoimistot, sisustussuunnittelijat, kiinteistönvälitysliikkeet, kiinteistösijoitusyhtiöt, kodin huonekalujen, tavaroiden ja tekstiilien toimittajat sekä arkkitehdit. 

Haluamme tehdä kuvauksista asiakkaillemme mahdollisimman helppoja. Suunnittelemme brändisi mukaisen kuvaussisällön, etsimme kuvauspaikan, teemme stailauksen ja toteutamme kuvaukset valittuihin mediakanaviin.   

Sijaitsemme noin tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta Kouvolassa. Toimimme aktiivisesti Kotkassa, Kouvolassa, Lahdessa ja Helsingissä. Verkostostamme löytyy runsaasti erilaisia ja kokoisia valokuvausympäristöjä modernista asumisesta vanhoihin ruukkikiinteistöihin.

Toteutamme kuvauksia ympäri Suomen. Meille kaikki kuvauskohteet ovat lähellä, ei liian kaukana.

bottom of page