• Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn

Valokuvaaja Helsingin, Kouvolan, Lahden ja Kotkan alueilla.


Kannos Creatives Oy on erikoistunut tilojen ja asumisen valokuvauksiin. Vuosien kuluessa olemme kuvanneet julkisten tilojen lisäksi noin 4 000 suomalaisessa kodissa.
 
Tiedämme kuinka Suomi asuu ja elää. Näemme mitä tuotteita kodeissamme käytetään ja kuinka rakennuskantamme kehittyy. Elämme sisustuksen näköalapaikalla ja tutustumme ensimmäisenä seuraavan kauden väreihin ja teemoihin.

Valo- ja videokuvaamme sisällä, ulkona, ilmassa, studiossa tai valitsemassasi lokaatiossa. Mikään kuvauskohde ei ole meille liian iso tai pieni.

Asiakkaitamme ovat usein asumiseen ja kotiin littyviä yrityksiä kuten rakennusliikkeet, mainostoimistot, sisustussuunnittelijat, kiinteistönvälitysliikkeet, kiinteistösijoitusyhtiöt, kodin huonekalujen, tavaroiden ja tekstiilien toimittajat sekä arkkitehdit.
 
Haluamme tehdä kuvauksista asiakkaillemme mahdollisimman helppoja. Suunnittelemme brändisi mukaisen kuvaussisällön, etsimme kuvauspaikan, teemme stailauksen ja toteutamme kuvaukset valittuihin mediakanaviin.  
 
Sijaitsemme noin tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta Kouvolassa. Toimimme aktiivisesti Kotkassa, Kouvolassa, Lahdessa ja Helsingissä. Verkostostamme löytyy runsaasti erilaisia ja kokoisia valokuvausympäristöjä modernista asumisesta vanhoihin ruukkikiinteistöihin.

Toteutamme kuvauksia ympäri Suomen. Meille kaikki kuvauskohteet ovat lähellä, ei liian kaukana.

Valokuvaaja
Misa Kannos

Ammattivalokuvaaja viidentoista vuoden kokemuksella mainosalalta ja markkinoinnin tehtävistä. Koulutettu graafinen suunnittelija ja Art Director. Päätoiminen valokuvaaja vuodesta 2012 alkaen. Valokuvauksessa erikoistunut sisustuskuvaukseen.

Olen työskennellyt Helsingissä mainostoimistoissa, markkinoinnin ja mainonnan parissa oikeastaan koko aikuisiän. Tuttuja asiakasryhmiä on rakentamisen ja asumisen ympäristöstä, kustannusliiketoiminnasta, kiinteistösijoitus- ja kehittämisen puolelta. Aika paljon on kertynyt kokemusta myös ICT-alueelta ihan sieltä 2000-luvun taitteesta tähän päivään. 

Viimeiset kymmenen vuotta olen asunut Kouvolan lähettyvillä ja erikoistunut lähes kokonaan valokuvaukseen ja videotuotantoon. Valokuvauksessa mielenkiinto suuntautuu puhtaasti estetiikkaan ja kuvan valmistukseen. Varsinaisessa työssä projektoisin ajankäyttöni mieluiten suhteessa 50/50, eli puolet varsinaiseen kuvaukseen ja puolet kuvankäsittelyyn. Usein kysyttäessä kerron olevani alan hybridi, eli puoliksi kuvaaja ja puoliksi editoija. Yhtäältä tämä ajattelu auttaa eri kuvaustilanteissa vaihtamaan painotusta lennossa tarpeen, tilanteen ja näkemyksen mukaan. Toisaalta hyvää kuvaa harvoin syntyy suoraan kamerasta ja yhtä epätodennäköisesti sama toteutuisi pelkästään editointipöydällä. 

Kuvausprojektit vaihtelevat kooltaan ja ajankäytöltään paljon. Kalenterivuoteen mahtuu paljon tunnin parin kuvauksia, sekä useamman päivän tai ajankohdan kuvausprojekteja. Usein kuvaustilanteessa on mukana stailaaja tai stailaajat sekä asiakas, välillä työskentelen ja kuvaan yksin, toisinaan yhdessä useamman kuvaajan kanssa. Suurimmassa projektissa talvella 2022 samaan aikaan kuvauksiin tarvittiin paikalle noin viitisentoista henkilöä. 

Viimeisen kalenterivuoden aikana kuvaukset osuvat Kouvolan, Kotkan ja Lahden alueelle. Vakio-osa tilauksista tapahtuu myös pääkaupunkiseudulla, pääasiassa Helsingissä. Saman kuvauspäivän aikana ehtii vain tietyn matkan päähän, koska tehokkuudesta täytyy jättää iso osa varsinaiseen kuvaukseen. Pidemmälle tehtävät kuvaukset ovat aina erillisellä matkapäivällä.

Asiakaskuntani on pelkästään yrityksiä. Oman ammatillisen lisäarvon katsoisin asiakkailleni syntyvän vahvasta estetiikasta tajusta, sekä liiketoiminnan tarpeiden ymmärtämisestä. 

Kuinka voisin auttaa projektissasi? Ota yhteyttä ja mietitään yhdessä loistava lopputulos!

Terveisin
Misa Kannos
Sisustusvalokuvaaja

misa@kannos.fi
+358 43 824 7531

  • LinkedIn

Kannos Creatives Oy
Kymentie 6,
46800 Myllykoski

Y-tunnus: 3195374-4

Verkkolaskutusosoite:
003731953744

Tietosuojaseloste

 
Solid House Oy Helsinki
TAVATON media Oy Kouvola
RE/MAX Kotka
Bo LKV Oy Lahti
Unique Helsinki Huoneistokeskus
Roof LKV Kouvola
Drop Design Pool Oy Vantaa
Keittiömaailma  Novart Oy Kouvola
Aninkaisten Kiinteistövälitys Oy Turku Kotka
MVH - MVH rakentaa, ylläpitää ja vuokraa kiinteistöjä
Huom! Realia Kouvola
Aitoa LKV Kotka
Main Interiors Oy Lahti
Vuu Design Helsinki
novart.png
boliving.png
Unknown.png
  • Facebook
  • Instagram
Suomen Ammattivalokuvaajat ry:n jäsen
Suomen Ammattivalokuvaajat ry