top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn

Valokuvaaja Lahti
– valokuvausta Lahdessa ja Päijät-Hämeessä.

Bo LKV Lahden kohteen valokuvauksen esittely:
– valokuvaaja Lahti Misa Kannos


Yksityiskohdillaan ihastuttavan kodin stailaus ja valokuvaus lokakuisena päivänä Lahdessa. Tässä kohteessa keskityttiin kuvaamaan kekseliäitä ratkaisuja, avaraa tilaa ja hienoja yksityiskohtia. Mennään tutustumaan tähän projektiin ja otetaan suunnaksi Lahti. Lue lisää valokuvauksesta ja projektista kuvien jälkeen.

Valokuvaaja Lahti

Bo LKV Lahden kohteen valokuvauksen projektiesittely

Kuvauskohde: Omakotitalo Lahdessa
Asiakas: Bo LKV Lahti
Kuvausaika: 10/2022
Kuvauspaikka: Lahti / Päijät-Häme
Valokuvaaja Lahti: Misa Kannos

Stailaus: Susanna Kivioja

Omakotitalo näköalapaikalla
Tällä kertaa valokuvattiin ja stailattiin omakotitalo lähellä Vesijärven rantaa Lahden keskustan pohjoispuolella. Tämä talo sijaitsi korkealla rinteen päällä Vesijärvi näkymin. Tänne luonnon rauhaan hurauttaa Lahden keskustasta vartissa. Lokakuinen ilma oli hiukan sateinen, mutta talon suuret ikkunat takasivat jokaiseen tilaan riittävästi valoa ulkoa. Kuvaus tehtiin pääosin vallitsevalla valolla. Jälkikäsittelyssä kuvissa korjattiin valaistusta ja pintojen värisävyjä.

Asiakasesittely
Bo LKV Lahden toimiston koti on tunnelmallisessa Tikkulassa. Vanhan punatiilisen tulitikkutehtaan upeat tilat sijaitsevat aivan Vesijärven sataman ja Sibeliustalon tuntumassa, parin kilometrin päässä keskustasta. Tiimin ammattitaito on hiottu huippuunsa ja omaa osaamista myös halutaan kehittää jatkuvasti. Lahden toimiston välittäjät palvelevat sinua koko Päijät-Hämeen alueella.
Teksti: Bo LKV Lahti

Kannos Creatives Oy
– ammattina valokuvaaja.

Kannos Creatives Oy on erikoistunut tilojen ja asumisen valokuvauksiin. Vuosien kuluessa olemme valokuvanneet julkisten tilojen lisäksi noin 4 000 suomalaisessa kodissa.

Asiakkaitamme ovat usein asumiseen ja kotiin liittyviä yrityksiä kuten rakennusliikkeet, mainostoimistot, sisustussuunnittelijat, kiinteistönvälitysliikkeet, kiinteistösijoitusyhtiöt, kodin huonekalujen, tavaroiden ja tekstiilien toimittajat sekä arkkitehdit.

Valokuvaus Lahti
Teemme valokuvausta aktiivisesti Lahdessa, lähikaupungeissa ja Helsingissä.

Asuntokuvaus

Lahto  | valokuvaaja

Asiakkaitamme asuntokuvauksessa ovat asunnon myymiseen ja sisustamiseen liittyviä yrityksiä kuten rakennusliikkeet, sisustussuunnittelijat ja sisustusarkkitehdit sekä tietysti kiinteistönvälitysliikkeet.. Myös yksityiset asunnon myyjät ostavat asuntokuvausta yhä useammin. Ammattitaidolla otetut laadukkaan asunnon kuvat herättävät tehokkaasti potentiaalisten ostajien huomion myynti ilmoituksien joukosta. 

Kannos Creatives Oy on erikoistunut tilojen ja asumisen valokuvauksiin. Vuosien kuluessa olemme kuvanneet julkisten tilojen lisäksi noin 4 000 suomalaisessa kodissa. Ensimmäisen asuntokuvauksen teimme paikalliselle välitysliikkeelle vuonna 2011. 

Asuntokuvauksen tyyli on dokumentaarinen ja kuvattava kohde pyritään esittämään mahdollisimman informatiivisesti. Jokaisessa kodissa on kuitenkin oma tunnelmansa. Tätä tunnelmaa korostetaan kuvakulmilla, rajauksilla, studiovalaistuksella ja jälkikäsittelyllä. Jälkikäsittelyssä painopiste on kuvattavan kohteen valaistuksen ja pintojen sekä materiaalien värisävyjen korjauksissa. Tavaramerkkimme on kuvien värit ja tunnelma.

Ilmakuvaus Lahti / dronekuvaus Lahti

Paras kuvausperspektiivi voi olla myös ilmasta. Kuvauskohteet ilmakuvauksessa ovat usein asumiseen ja rakentamiseen liittyviä kohteita. Dronea käytetään myös aktiivisesti yritys ja lehtikuvauksissa. Olemme kuvanneet Dronella vuodesta 2017. Kuvaamme vastuullisesti Traficomin ohjeistuksien mukaisesti. Lennättäjällä on vaadittavat koulutukset ja A1/A3 + A2 Kauko-ohjaajan kelpoisuudet. Lisäksi erityiskokemusta  rajoittavilla UAS-ilmatilavyöhykkeillä ja itä-rajan ADIZ-rajavyöhykeellä lennättämisestä.

 

 

Asuntovideo

Asuntokuvauksen yhteydessä toteutetut asuntovideot tuovat oman lisänsä kokonaisuuteen. Kuvattavan kohteen ympäristö, sijainti ja tunnelma välittyy liikkuvalla kuvalla omasta kulmastaan. Sosiaalisessa mediassa painotus on ollut jo pitkään liikkuvassa kuvassa lyhyissä videoissa ja keloissa. Asuntovideo voidaan suunnitella ja kuvata ensisijaisesti Etuovi- ja Oikotie-portaaleihin. Tästä kuvatusta materiaalista leikataan sopivat kokonaisuudet erikseen Facebook- ja Instagram-markkinointiin. 

Instagram reels
 

Instagramin reels-toiminto on 2022 paljon enemmän kuin toiminnon julkaisussa. Kelat voivat olla kesästä 2022 alkaen aina 90 sekuntiin asti. 

Instagram story
 

Instagramin story-toiminnolla voi esittää koko seuraajaryhmälle 15 sekunnin tehokkaan muistutuksen. Klippejä voi ketjuttaa aina neljään kappaleeseen, jolloin kokonaispituus on 60 sekuntia.

Facebook video
 

Henkilöbrändi