top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn

Aitoa LKV Kotka
valokuvaus/asuntokuvaus

- valokuvaaja Misa Kannos

Kotkan ydinkeskustassa toteutettu taiteilijakodin valokuvaus ja myyntistailaus. Tavoitteena valokuvauksessa oli korostaa upeita värivalintoja ja huoneiston tunnelmaa.

Projektiesittely

Asiakas: Aitoa LKV / Aitoa välittämistä Oy

Kuvausaika: 6/2022

Kuvauspaikka: Kotka

Valokuvaaja Kotka: Misa Kannos

Stailaus: Sisustussuunnittelu Irene Jarva
 
Kotkassa ydinkeskustassa toteutettu taiteilijakodin myyntistailaus ja kuvaus. Tavoitteena oli korostaa ja tuoda esille upeita ja rohkeita värivalintoja sekä huoneiston hyvää tunnelmaa. Kuvauksissa huomioitiin huoneiston suuri koko, luonnonvalon riittävyys ja tarvittaessa huoneistoa valaistiinkin studiovaloilla. Jälkikäsittelyssä säädettiin värit vastaamaan todellisuutta ja korostettiin tilan luonnollisen valon tunnelmaa tilasta toiseen. Kuvauksissa valmistui runsas sarja sisäkuvia ja koska asunto oli erityisen hyvällä paikalla ydinkeskustassa kohteesta päätettiin tehdä myös ilmakuvaus dronella.

Aitoa LKV
Paikallinen, lämminhenkinen toimisto tarjoaa asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua, kaikissa kiinteistönvälitykseen liittyvissä asioissa. Kauttamme välittyy niin myynti- kuin vuokrakohteetkin. Teemme arviot ja laadimme asiakirjat. Löydät toimistomme Kotkansaarelta, entisistä Meriputiikin tiloista, osoitteesta Kapteeninkatu 7.

Teksti: Aitoa LKV

Sisustussuunnittelu Irene Jarva

Olen kouvolalainen sisustusarkkitehti/muotoilija (AMK) Irene Jarva. Toimipisteeni sijaitsee Kouvolassa, mutta palvelen asiakkaitani koko Etelä-Suomen alueella, tarvittaessa myös muualla Suomessa. Ennen sisustusarkkitehtiopintoja opiskelin sisustussuunnittelijaksi Helsinki Design Schoolissa.

 

Asuntokuvaus / kiinteistökuvaus yleisesti
Asiakkaitamme asuntokuvauksessa ovat usein asunnon myymiseen ja sisustamiseen liittyviä yrityksiä kuten rakennusliikkeet, sisustussuunnittelijat ja sisustusarkkitehdit sekä tietysti kiinteistönvälitysliikkeet.. Myös yksityiset asunnon myyjät ostavat asuntokuvausta yhä enemmän. Kuvauksen tyyli on usein dokumentaarinen ja kuvattava kohde pyritään esittämään mahdollisimman informatiivisesti. Jokaisessa kodissa on kuitenkin oma tunnelmansa. Tätä tunnelmaa voi korostaa kuvakulmilla, rajauksilla, valaistuksella ja jälkikäsittelyllä kuitenkaan menettämättä alkuperäistä kuvan informatiivista tarkoitusta. Jälkikäsittelyssä painopiste on kuvattavan kohteen valaistuksen ja pintojen sekä materiaalien värisävyjen korjauksissa.

Ilmakuvaus / dronekuvaus yleisesti
Paras kuvausperspektiivi voi olla myös ilmasta. Kuvauskohteet ilmakuvauksessa ovat usein asumiseen ja rakentamiseen liittyviä kohteita. Dronea käytetään myös aktiivisestiyritys ja lehtikuvauksissa. Olemme kuvanneet Dronella vuodesta 2017. Kuvaamme vastuullisesti Traficomin ohjeistuksien mukaisesti. Lennättäjällä on vaadittavat koulutukset ja A1/A3 + A2 Kauko-ohjaajan kelpoisuudet.

 

Lisää vastaavia projekteja​:Valokuvaus, Videokuvaus, Markkinointimateriaalit, Sisustus, Asunnot, Asuminen, Koti, Valokuvaaja, Videokuvaaja,, Arkkitehtuuri, Arkkitehdit, Sisustusarkkitehti, Tilat, Kuvaus, Kuvaaja, Sisustuskuvaus, Stailaus, Kotka, Kymenlaakso, Drone, Drooni, Ilmakuvaus, Dronekuvaus

Aitoa LKV Kotka valokuvaus/asuntokuvaus

Kannos Creatives Oy
– ammattina valokuvaaja.

Kannos Creatives Oy on erikoistunut tilojen ja asumisen valokuvauksiin. Vuosien kuluessa olemme kuvanneet julkisten tilojen lisäksi noin 4 000 suomalaisessa kodissa.

Tiedämme kuinka Suomi asuu ja elää. Näemme mitä tuotteita kodeissamme käytetään ja kuinka rakennuskantamme kehittyy. Elämme sisustuksen näköalapaikalla ja tutustumme ensimmäisenä seuraavan kauden väreihin ja teemoihin.

Valo- ja videokuvaamme sisällä, ulkona, ilmassa, studiossa tai valitsemassasi lokaatiossa. Mikään kuvauskohde ei ole meille liian iso tai pieni.

Asiakkaitamme ovat usein asumiseen ja kotiin liittyviä yrityksiä kuten rakennusliikkeet, mainostoimistot, sisustussuunnittelijat, kiinteistönvälitysliikkeet, kiinteistösijoitusyhtiöt, kodin huonekalujen, tavaroiden ja tekstiilien toimittajat sekä arkkitehdit. Toimimme aktiivisesti Helsingissä ja lähikaupungeissa.

Haluamme tehdä kuvauksista asiakkaillemme mahdollisimman helppoja. Suunnittelemme brändisi mukaisen kuvaussisällön, etsimme kuvauspaikan, teemme stailauksen ja toteutamme kuvaukset valittuihin mediakanaviin.   

Sijaitsemme noin tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta Kouvolassa. Toimimme aktiivisesti Uudenmaan, Kymenlaakson ja Päijät-Hämeen aluilla. Verkostostamme löytyy runsaasti erilaisia ja kokoisia valokuvausympäristöjä studioista ja modernista asumisesta vanhoihin ruukkikiinteistöihin.Toteutamme kuvauksia ympäri Suomen. Meille kaikki kuvauskohteet ovat lähellä, ei liian kaukana.

Ilmakuvaus / dronekuvaus

Paras kuvausperspektiivi voi olla myös ilmasta. Kuvauskohteet ilmakuvauksessa ovat usein asumiseen ja rakentamiseen liittyviä kohteita. Dronea käytetään myös aktiivisesti yritys ja lehtikuvauksissa. Olemme kuvanneet Dronella vuodesta 2017. Kuvaamme vastuullisesti Traficomin ohjeistuksien mukaisesti. Lennättäjällä on vaadittavat koulutukset ja A1/A3 + A2 Kauko-ohjaajan kelpoisuudet. Lisäksi erityiskokemusta  rajoittavilla UAS-ilmatilavyöhykkeillä ja itä-rajan ADIZ-rajavyöhykeellä lennättämisestä.

 

 

Asuntokuvaus

kesähuvila-valokuvaus

Asiakkaitamme asuntokuvauksessa ovat asunnon myymiseen ja sisustamiseen liittyviä yrityksiä kuten rakennusliikkeet, sisustussuunnittelijat ja sisustusarkkitehdit sekä tietysti kiinteistönvälitysliikkeet.. Myös yksityiset asunnon myyjät ostavat asuntokuvausta yhä useammin. Ammattitaidolla otetut laadukkaan asunnon kuvat herättävät tehokkaasti potentiaalisten ostajien huomion myynti ilmoituksien joukosta. 

Kannos Creatives Oy on erikoistunut tilojen ja asumisen valokuvauksiin. Vuosien kuluessa olemme kuvanneet julkisten tilojen lisäksi noin 4 000 suomalaisessa kodissa. Ensimmäisen asuntokuvauksen teimme paikalliselle välitysliikkeelle vuonna 2011. 

Asuntokuvauksen tyyli on dokumentaarinen ja kuvattava kohde pyritään esittämään mahdollisimman informatiivisesti. Jokaisessa kodissa on kuitenkin oma tunnelmansa. Tätä tunnelmaa korostetaan kuvakulmilla, rajauksilla, studiovalaistuksella ja jälkikäsittelyllä. Jälkikäsittelyssä painopiste on kuvattavan kohteen valaistuksen ja pintojen sekä materiaalien värisävyjen korjauksissa. Tavaramerkkimme on kuvien värit ja tunnelma.

Asuntovideo

Asuntokuvauksen yhteydessä toteutetut asuntovideot tuovat oman lisänsä kokonaisuuteen. Kuvattavan kohteen ympäristö, sijainti ja tunnelma välittyy liikkuvalla kuvalla omasta kulmastaan. Sosiaalisessa mediassa painotus on ollut jo pitkään liikkuvassa kuvassa lyhyissä videoissa ja keloissa. Asuntovideo voidaan suunnitella ja kuvata ensisijaisesti Etuovi- ja Oikotie-portaaleihin. Tästä kuvatusta materiaalista leikataan sopivat kokonaisuudet erikseen Facebook- ja Instagram-markkinointiin. 

Henkilöbrändi