Mariankatu 18 A 14, Kotka 1-1.jpg

Aitoa LKV
asuntokuvaus

Asiakas: Aitoa välittämistä Oy
Kuvausaika: 6/2022
Kuvauspaikka: Kotka
Valokuvaaja: Misa Kannos
Stailaus: Sisustussuunnittelu Irene Jarva

Projektiesittely: 

  • Kotkassa ydinkeskustassa toteutettu taiteilijakodin myyntistailaus ja kuvaus. Tavoitteena oli korostaa ja tuoda esille upeita ja rohkeita värivalintoja, tunnelmaa ja koko asunnon erilaisuutta. Aina ei tarvitse olla pelkistettyä vaan välillä voi herkutella runsaudella. Kuvakulmissa huomioitiin tilojen ja värien liittyminen toisiinsa. Editoinnissa säädettiin värit vastaamaan todellisuutta ja korostettiin tilan luonnollisen valon tunnelmaa tilasta toiseen.

Asiakasesittely:

  • Aitoa LKV: "Paikallinen, lämminhenkinen toimisto tarjoaa asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua, kaikissa kiinteistönvälitykseen liittyvissä asioissa. Kauttamme välittyy niin myynti- kuin vuokrakohteetkin. Teemme arviot ja laadimme asiakirjat. Löydät toimistomme Kotkansaarelta, entisistä Meriputiikin tiloista, osoitteesta Kapteeninkatu 7."

Stailaajan esittely:

  • Olen kouvolalainen sisustusarkkitehti/muotoilija (AMK) Irene Jarva. Toimipisteeni sijaitsee Kouvolassa, mutta palvelen asiakkaitani koko Etelä-Suomen alueella, tarvittaessa myös muualla Suomessa. Ennen sisustusarkkitehtiopintoja opiskelin sisustussuunnittelijaksi Helsinki Design Schoolissa.

Valokuvaus, Valokuvaaja, Kuvaaja, Kuvaus, Sisustuskuvaus, Stailaus, Kotka, Kymenlaakso