top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
Asikkalantie 325, Hämeenkoski 16800 86.jpg

Bo LKV Lahti asuntokuvaus

Asiakas: Bo LKV Lahti
Kuvausaika: 3/2022
Kuvauspaikka: Lahti
Valokuvaaja: Misa Kannos
Stailaus: Sanna Pitkäniemi

Projektiesittely: 

  • Hämeenkosken luonnon rauhassa sijaitsevan hevostilan päärakennuksen stailaus ja kuvaus, sekä koko tilan kuvaus ja ilmakuvaus. Kookkaassa päärakennuksessa haluttiin kuvata tilojen ja huoneiden erilaisuutta, moninaista ilmettä ja tietysti hienoja yksityiskohtia kuten tulisijoja, portaikkoja suuria ruutuikkunoita ja tietysti tunnelmallista hirsiseinää. Kevät alkoi olemaan jo sen verran lähellä, että aurinkokin ehti lämmittää kuvauksia eteläikkunoiden läpi puolessa välissä kuvauspäivää. Kokonaisuutena oikein mukava ja erilainen kuvauskokonaisuus.

    Stailauksessa korostettiin maalaistunnelmaa ja tilojen erilaisia käyttötarkoituksia. Kuvien järkikäsittelyssä säädettiin huoneiden valaistusta, hirsiseinien sävyjä korjattiin ja kuviin tehtiin erillinen värisävyjen säätö kauttaaltaan sopimaan paremmin keskenään yhtenäisenä kuvasarjana.

Asiakasesittely:

  • Bo LKV Lahden toimiston koti on tunnelmallisessa Tikkulassa. Vanhan punatiilisen tulitikkutehtaan upeat tilat sijaitsevat aivan Vesijärven sataman ja Sibeliustalon tuntumassa, parin kilometrin päässä keskustasta. 

    Bo LKV syntyi palavasta halusta tarjota asunnon ostajille ja myyjille parempaa asunnonvälityspalvelua. Palvelua, joka olisi ajankohtaisempaa, raikkaampaa, visuaalisempaa, kokonaisvaltaisempaa, koskettavampaa, inspiroivampaa, vaikuttavampaa ja henkilökohtaisempaa. Bo on noussut rakettimaisesti yhdeksi Suomen suurimmista välittäjistä ja vie alaa eteenpäin edelläkävijän asenteella.

  • (Lähde: Bo LKV:n verkkosivut)

Valokuvaus, Valokuvaaja, Kuvaaja, Kuvaus, Sisustuskuvaus, Stailaus, Lahti, Päijät-Häme, Bo LKV

bottom of page