top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn

Kouvolan Asunnot mainoskuvaus

Koteja erilaisiin elämän vaiheisiin teemalla toteutettu mainoskuvaus. Samalla kuvauskerralla tuotettiin kuva-aineistoa erilaisiin markkinointimateriaaleihin sekä kuvapankkiin myöhempää käyttöä varten. 

Alalaita

Projektiesittely

Asiakas: Kouvolan Asunnot Oy
Työn tilaaja: TAVATON Media Oy
Kuvausaika: 1/2022
Kuvauspaikka: Kouvola
Valokuvaaja: Misa Kannos

 
Projektissa toteutettiin samalla kuvauskerralla videomateriaali TV-mainontaa varten ja still-kuvat markkinointiin verossa ja printissä. Tiivis ja tarkka aikataulutus mahdollisti koko kuvauksen saumattamosti yhdellä kuvauskerralla. 

Kouvolan Asunnot Oy on Kouvolan kaupungin omistama vuokrataloyhtiö ja suurin toimija Kouvolan vuokra-asuntomarkkinoilla. Tarjoamme kohtuuhintaisia ja viihtyisiä asuntoja eri puolilla Kouvolaa. Asuntokantaamme kuuluu kattavasti niin kerros-, luhti- kuin rivitalojakin – kaikkiin eri elämäntilanteisiin.


TAVATON Media Oy on täyden palvelun videotoimisto, Suunnittelemme ja toteutamme tuloksellista videomainontaa sekä julkaisemme videot oikeisiin kanaviin. Me tavattomat haluamme kertoa tarinoita, jotka herättävät tunteita ja saavat aikaan toimintaa. Haluamme olla kumppani, joka onnistuu yllättämään! Uskomme visuaalisen viestinnän voimaan luoda tarinoita, nostaa esiin tunteita ja rakentaa brändejä – kuvittaa yrityksesi tavoitteita.
Yrityksemme palveluihin kuuluvat videotuotannot, valokuvaus, laadukas viestintä ja striimaus.

Valokuvaus, Videokuvaus, Markkinointimateriaalit, Sisustus, Asunnot, Asuminen, Koti, Valokuvaaja, Videokuvaaja, Kouvola, Kymenlaakso

bottom of page