top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn

Asuntokuvaus Helsinki
- asuntovalokuvausta Helsingissä ja lähialueilla.

Bo LKV:n  asuntokuvauksen esittely:
– Valkoisen huoneiston asuntokuvaus Helsingissä.

Töölössä sijaitsevasta avarasta huoneistosta. Syyskuisena aamuna asunnon isot puistoon aukeavat ikkunat tulvivat luonnonvaloa ja tunnelmaa. Kuinka asuntovalokuvaus tehtiin ja miten asuntovalokuvat jälkikäsiteltiin – asuntokuvaus projektina asuntokuvaajan näkökulmasta. Lue koko teksti kuvien alta tai katso linkistä lisää vastaavia kuvauksia.

Projektiesittely - Asuntokuvaus

Projektiesittely

Kuvauskohde: Huoneisto Töölössä
Asiakas: Bo LKV Helsinki
Valokuvausaika: 9/2020
Kuvauspaikka: Helsinki / Etu-Töölö

Valokuvauksen tyyli: Asuntokuvaus

Valokuvaaja: Misa Kannos
 

Asuntokuvaus Helsinki
Helsingin Töölössä sijaitsevan avaran huoneiston stailaus ja asuntokuvaus. Remontoidun huoneiston kuvauksessa keskityttiin selkeyteen ja luonnonvalon tuomaan tunnelmaan puiston rehevän lehvästön alla.. Vaalean ja pelkistetyn asunnon stailaus toteutettiin mahdollisimman yksinkertaisena korostaen harkittuja asunnon yksityiskohtia. Kuvien kalusteiden ja somisteiden sijainnit viimeisteltiin kuvaustilanteessa. 

Kuvauksessa ikkunoista tulevaa syyskuun aamun valoa on pyritty hyödyntämään mahdollisimman tehokkaasti. Tarvittaessa osassa huoneistoa on käytetty studiovaloa. Editoinnissa värisävyt ovat korjattu ja valaistus säädetty tasaiseksi koko valokuvasarjaan.

 

Asiakasesittely: Bo LKV

Bo:n tekevät ihmiset. Tiimimme koostuu yli 250:stä ammattilaisesta, jotka yhdessä luovat päivittäin suomalaisen kiinteistöalan menestystarinaa. Tarjoamme laadukasta ja henkilökohtaista palvelua, joka johtaa hyviin kokemuksiin ja erinomaisiin kauppoihin.
Teksti: Bo LKV Helsinki

 

 

Asuntokuvaus

Asuntokuva olohuone.

Asiakkaitamme asuntokuvauksessa ovat asunnon myymiseen ja sisustamiseen liittyviä yrityksiä kuten rakennusliikkeet, sisustussuunnittelijat ja sisustusarkkitehdit sekä tietysti kiinteistönvälitysliikkeet.. Myös yksityiset asunnon myyjät ostavat asuntokuvausta yhä useammin. Ammattitaidolla otetut laadukkaan asunnon kuvat herättävät tehokkaasti potentiaalisten ostajien huomion myynti ilmoituksien joukosta. 

Kannos Creatives Oy on erikoistunut tilojen ja asumisen valokuvauksiin. Vuosien kuluessa olemme kuvanneet julkisten tilojen lisäksi noin 4 000 suomalaisessa kodissa. Ensimmäisen asuntokuvauksen teimme paikalliselle välitysliikkeelle vuonna 2011. 

Asuntokuvauksen tyyli on dokumentaarinen ja kuvattava kohde pyritään esittämään mahdollisimman informatiivisesti. Jokaisessa kodissa on kuitenkin oma tunnelmansa. Tätä tunnelmaa korostetaan kuvakulmilla, rajauksilla, studiovalaistuksella ja jälkikäsittelyllä. Jälkikäsittelyssä painopiste on kuvattavan kohteen valaistuksen ja pintojen sekä materiaalien värisävyjen korjauksissa. Tavaramerkkimme on kuvien värit ja tunnelma.

Asuntovideo

Asuntokuvauksen yhteydessä toteutetut asuntovideot tuovat oman lisänsä kokonaisuuteen. Kuvattavan kohteen ympäristö, sijainti ja tunnelma välittyy liikkuvalla kuvalla omasta kulmastaan. Sosiaalisessa mediassa painotus on ollut jo pitkään liikkuvassa kuvassa lyhyissä videoissa ja keloissa. Asuntovideo voidaan suunnitella ja kuvata ensisijaisesti Etuovi- ja Oikotie-portaaleihin. Tästä kuvatusta asuntovideon materiaalista leikataan sopivat kokonaisuudet erikseen Facebook- ja Instagram-markkinointiin. 

Instagram reels
 

Instagramin reels-toiminto on 2022 paljon enemmän kuin toiminnon julkaisussa. Kelat voivat olla kesästä 2022 alkaen aina 90 sekuntiin asti. 

Instagram story
 

Instagramin story-toiminnolla voi esittää koko seuraajaryhmälle 15 sekunnin tehokkaan muistutuksen. Klippejä voi ketjuttaa aina neljään kappaleeseen, jolloin kokonaispituus on 60 sekuntia.

Facebook video
 

Sopiva video Facebookkiin syntyy samasta materiaalista kuin kantavideo asuntoportaaleihin. Erilaisella leikkauksella videosta saadaan kooste esimerkiksi kiinnostuksen herättäjäksi tekstin liitteeksi kuten mallin video. 

Ilmakuvaus / dronekuvaus

Paras kuvausperspektiivi voi olla myös ilmasta. Kuvauskohteet ilmakuvauksessa ovat usein asumiseen ja rakentamiseen liittyviä kohteita. Dronea käytetään myös aktiivisesti yritys ja lehtikuvauksissa. Olemme kuvanneet Dronella vuodesta 2017. Kuvaamme vastuullisesti Traficomin ohjeistuksien mukaisesti. Lennättäjällä on vaadittavat koulutukset ja A1/A3 + A2 Kauko-ohjaajan kelpoisuudet. Lisäksi erityiskokemusta  rajoittavilla UAS-ilmatilavyöhykkeillä ja itä-rajan ADIZ-rajavyöhykeellä lennättämisestä.

 

 

Henkilöbrändi

Loppujen lopuksi, mikään ei myy niin hyvin kuin asiantuntija. Siksi brändin mukaiset henkilökuvat someen ja markkinointiin yllensä ovat avain vahvaan ja hallittuun näkyvyyteen. Tähän kappaleeseen on hyvä lopettaa.

Ota yhteyttä ja mietitään yhdessä loistava lopputulos!

Terveisin
Misa Kannos
Valokuvaaja

misa@kannos.fi
+358 43 824 7531 

 

 

Lisää vastaavia valokuvausprojekteja

Lue lisää valokuvaajasta ja yrityksestä: Valokuvaaja Uusimaa.

Valokuvaus, Videokuvaus, Markkinointimateriaalit, Sisustus, Asuntokuvaus helsinki, Asuntovalokuvaus Helsinki, Valokuvaaja, Videokuvaaja,, Arkkitehtuuri, Arkkitehdit, Sisustusarkkitehti, Tilat, Kuvaus, Kuvaaja, Sisustuskuvaus, Sisustusvalokuvaus, Stailaus, Helsinki, Uusimaa

bottom of page