top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn

Yritysvalokuvaaja Helsinki
– liiketoiminnan ja tuotteiden valokuvausta Uudellamaalla ja lähialueilla.

Sisustusarkkitehtitoimiston referenssikohteen yritysvalokuvaus

Projektiesittely Päiväkoti Roba:n juuri valmistuneen sisustuksen, materiaalivalintojen ja kalustuksen valokuvauksesta Helsingissä. Kuinka kuvattiin ja miten valokuvat jälkikäsiteltiin – sisustusvalokuvaus projektina valokuvaajan näkökulmasta.

Projektiesittely

Kuvauskohde: Päiväkoti Roba 
Asiakas: Main Interiors Oy
Valokuvausaika: 10/2022
Kuvauspaikka: Helsinki
Valokuvauksen tyyli: Sisustusvalokuvaus / arkkitehtuurikuvaus
Yritysvalokuvaaja: Misa Kannos

kohde valokuvattiin referenssiesittelyksi verkkoon ja sosiaaliseen mediaan. Kuvissa painotus oli tunnelmassa, oikeassa valaistuksessa ja kalusteiden ja tekstiilien tarkassa värien toistossa. Kuvat sommiteltiin, kalustettiin ja viimeisteltiin kuvaustilanteessa. Valokuvissa on käytetty luonnon valon ja rakennetun studiovalon yhdistelmää. Jälkikäsittelyssä värit on korjattu vastaamaan todellisia tekstiilien ja kalusteiden värejä. 

Main Interiors Oy on perustettu vuonna 2014. Siitä lähtien olemme olleet mukana laajoissa sisustussuunnitteluprojekteissa. Kokemusta on karttunut vuosien varrella monipuolisesti niin julkisista tiloista, kuin yksityisistä kodeista. Tällä hetkellä olemme mm. Helsingin kaupungin ja Espoon kaupungin puitesopimustoimittajia.  Osoitus vahvasta työmoraalista ja asiakassuhteiden vaalimisesta on, että asiakkaat palaavat luoksemme uudelleen mikäli uusia suunniteltavia kohteita ilmenee.  Jokainen työntekijämme on korkeakoulutettu sisustusarkkitehti (Muotoilija amk) ja suurin osa on sisustusarkkitehtien ammattijärjestön Sion jäsen.
Teksti: Main Interiors Oy


Päiväkoti Roba on elokuussa avautuva uusi päiväkoti. Olemme pienempien kaupunkilaisten oma paikka Punavuoren syleilyssä. Tilamme ovat neljässä kerroksessa, josta yhdessä kerroksessa toimii ruotsinkielinen päiväkoti daghemmet Roban. Meillä on yhteisessä käytössä pieni liikuntasali ja taidehuone. Ulkoilemme päiväkodin sisäpihalla ja retkeilemme lähipuistoissa.

Meillä jokaisen lapsen leikkiminen sekä laulava ja lorutteleva arki vievät monenlaiseen ihmettelyyn ja oppimiseen. Leikkimistä opetellaan ja meillä opitaan leikkimällä. Meillä on tärkeää, että jokainen lapsi saa tuntea, kokea, kokeilla ja tutkia. Päiväkodissamme lapsi saa oppia uusia taitoja sekä samalla oppia olemaan toisten lasten kanssa ja kaverina. Meillä on noin 170 lasta, jotka ovat iältään 1-5-vuotiaita.
Lähde: Hel.fi

Kannos Creatives Oy
– ammattina valokuvaaja.

Kannos Creatives Oy on erikoistunut tilojen ja asumisen valokuvauksiin. Vuosien kuluessa olemme kuvanneet julkisten tilojen lisäksi noin 4 000 suomalaisessa kodissa.

Tiedämme kuinka Suomi asuu ja elää. Näemme mitä tuotteita kodeissamme käytetään ja kuinka rakennuskantamme kehittyy. Elämme sisustuksen näköalapaikalla ja tutustumme ensimmäisenä seuraavan kauden väreihin ja teemoihin.

Valo- ja videokuvaamme sisällä, ulkona, ilmassa, studiossa tai valitsemassasi lokaatiossa. Mikään kuvauskohde ei ole meille liian iso tai pieni.

Asiakkaitamme ovat usein asumiseen ja kotiin liittyviä yrityksiä kuten rakennusliikkeet, mainostoimistot, sisustussuunnittelijat, kiinteistönvälitysliikkeet, kiinteistösijoitusyhtiöt, kodin huonekalujen, tavaroiden ja tekstiilien toimittajat sekä arkkitehdit. Toimimme aktiivisesti Helsingissä ja lähikaupungeissa.

Haluamme tehdä kuvauksista asiakkaillemme mahdollisimman helppoja. Suunnittelemme brändisi mukaisen kuvaussisällön, etsimme kuvauspaikan, teemme stailauksen ja toteutamme kuvaukset valittuihin mediakanaviin.  
 
Sijaitsemme noin tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta Kouvolassa. Toimimme aktiivisesti Uudenmaan, Kymenlaakson ja Päijät-Hämeen aluilla. Verkostostamme löytyy runsaasti erilaisia ja kokoisia valokuvausympäristöjä studioista ja modernista asumisesta vanhoihin ruukkikiinteistöihin.

Toteutamme kuvauksia ympäri Suomen. Meille kaikki kuvauskohteet ovat lähellä, ei liian kaukana.

Sisustusvalokuvaus ja arkkitehtuurikuvaus

Asiakkaitamme sisustuskuvauksessa ja arkkitehtuurikuvauksessa ovat usein rakentamiseen ja sisustamiseen liittyviä yrityksiä kuten rakennusliikkeet, sisustussuunnittelijat ja sisustusarkkitehdit sekä rakennusarkkitehdit. Laajuudessaan sisustuksien referenssikuvaus voi olla yhdestä keittiöstä kokonaisen liikerakennuksen sisätiloihin. 

 

 

Arkkitehtuurikuvaus

Arkkitehtuurikuvauksessa tallennetaan sisätilojen lisäksi rakennuksien julkisivuja, ympäristöä ja suunnittelun projektin yksityiskohtia, kuten yllä olevan mallin tapauksessa. Asiakkaitamme arkkitehtuurin kuvauksessa ovat usein
rakentamisen, sen suunnittelun ja kiinteistöjen hallinnan ammattilaisia kuten sisustusarkkitehdit, rakennusarkkitehdit, 
rakennusliikkeet sekä kiinteistöjen omistajat. Rakennuksien kuvauksiin lisätään usein myös perspektiivi ilmasta käsin otettuna.

Ilmakuvaus Helsinki / dronekuvaus Helsinki

Paras kuvausperspektiivi voi olla myös ilmasta. Kuvauskohteet ilmakuvauksessa ovat usein asumiseen ja rakentamiseen liittyviä kohteita. Dronea käytetään myös aktiivisesti yritys ja lehtikuvauksissa. Olemme kuvanneet Dronella vuodesta 2017. Kuvaamme vastuullisesti Traficomin ohjeistuksien mukaisesti. Lennättäjällä on vaadittavat koulutukset ja A1/A3 + A2 Kauko-ohjaajan kelpoisuudet. Lisäksi erityiskokemusta  rajoittavilla UAS-ilmatilavyöhykkeillä ja itä-rajan ADIZ-rajavyöhykeellä lennättämisestä.

 

 

Kohdevideo

Valokuvauksien yhteydessä toteutetut referenssivideot tuovat oman lisänsä kokonaisuuteen. Kuvattavan kohteen ympäristö, sijainti ja tunnelma välittyy liikkuvalla kuvalla omasta kulmastaan. Sosiaalisessa mediassa painotus on ollut jo pitkään liikkuvassa kuvassa lyhyissä videoissa ja keloissa. Kohdevideo voidaan suunnitella ja kuvata ensisijaisesti referenssi käyttöön verkkosivuille. Kuvatusta materiaalista voidaan lisäksi edelleen jalostaa sopivat formaatit mm. Facebook- ja Instagram-markkinointiin. 

Ota yhteyttä ja mietitään yhdessä loistava lopputulos!


Terveisin

Misa Kannos
Valokuvaaja
Helsinki


misa@kannos.fi
+358 43 824 7531

Lisää vastaavia valokuvausprojekteja


Valokuvaus, Videokuvaus, Markkinointimateriaalit, Sisustus, Valokuvaaja, Videokuvaaja,, Arkkitehtuuri, Arkkitehdit, Sisustusarkkitehti, Tilat, Kuvaus, Kuvaaja, Yrityskuvaus, Yritysvalokuvaus, Stailaus, Helsinki, Uusimaa, valokuvaaja Uusimaa, Päiväkodit Helsinki, Ilmakuvaus Helsinki, Helsinki valokuvaus, mainoskuvaus, brändikuvaus.

Valokuvauksen esittely