top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn

Brändivalokuvaus
- mainosvalokuvausta brändin ilmeellä.

Bo LKV:n  brändikuvauksen esittely:
– Isänpäivän Bo-markkinointimateriaalin kuvaus.

Isänpäivän somemarkkinointiin suunniteltiin oma kuvauspäivä, jossa kuvattiin isänpäivän aamun aiheisia ruokakuvauksia ja henkilöpainotteisia fiiliskuvia lokakuisessa luonnossa. Kuten usein, myös tällä kertaa valokuvaaja toimi myös mallina. Tällä kertaa vain käsimallina.

Projektiesittely - Asuntokuvaus

Projektiesittely

Kuvauskohde: Maalaismaisema Lahden ja Heinolan välissä
Asiakas: Bo LKV Helsinki
Valokuvausaika: 10/2020
Valokuvauksen tyyli: Ruokakuvaus ja miljöökuvaus

Valokuvaaja: Misa Kannos

Stailaus: Susanna Kivioja
 

Brändikuvaus 
Tavoitteena oli luoda Bo LKV brändin mukaista uutta materiaalia kiinteistönvälittäjien sosiaalisenmedian julkaisuihin. Teema ja ajankohta on isänpäivä. Kuvaukset tehtiin kaksi viikkoa ennen isänpäivää. Sää ei ollut parhain, mutta valaistuksella ja editoinnissa kuvista puristettiin irti kaikki oikein tunnelman luomiseksi.
 

Asiakasesittely: Bo LKV

Bo:n tekevät ihmiset. Tiimimme koostuu yli 250:stä ammattilaisesta, jotka yhdessä luovat päivittäin suomalaisen kiinteistöalan menestystarinaa. Tarjoamme laadukasta ja henkilökohtaista palvelua, joka johtaa hyviin kokemuksiin ja erinomaisiin kauppoihin.
Teksti: Bo LKV Helsinki

 

 

Ruokakuvaus

Ruokavalokuvaus

Asiakkaitamme ruokakuvauksessa ovat elintarvikkeiden valmistukseen ja jälleenmyyntiin liittyviä yrityksiä. Ruoka, elämäntapa, yhdessäolo ja terveys liittyy yhä enemmän asumiseen ja kotiin. Siksi ruoka, elintarvikkeet ja raaka-aineet ovat yhä suurempi osa tekemäämme kodin ja asumisen kuvausta.

Kannos Creatives Oy on erikoistunut tilojen ja asumisen valokuvauksiin. Vuosien kuluessa olemme kuvanneet julkisten tilojen lisäksi noin 4 000 suomalaisessa kodissa. Ensimmäisen asuntokuvauksen teimme paikalliselle välitysliikkeelle vuonna 2011. 


 

Brändikuvaus / ruokakuvaus

Loppujen lopuksi, mikään ei myy niin hyvin kuin asiantuntija. Siksi brändin mukaiset henkilökuvat someen ja markkinointiin yllensä ovat avain vahvaan ja hallittuun näkyvyyteen. Tähän kappaleeseen on hyvä lopettaa.

Ota yhteyttä ja mietitään yhdessä loistava lopputulos!

Terveisin
Misa Kannos
Valokuvaaja

misa@kannos.fi
+358 43 824 7531 

 

 

Lisää vastaavia valokuvausprojekteja

Ruokakuvauksien tyyli on runsas, värikäs ja tunteita herättävä. Ruokakuvissa haluamme näyttää jokaisen yksityiskohdan, värin ja pinnan muodon ostohalukkuutta herättävässä muodossa. Siksi kuvien jälkikäsittelyssä käytetään erityistä tarkkuutta. 


Yrityskuvaus, brändi, markkinointi, mainonta, brändikuvaus, brändikuva, tuotekuva, ruokakuva, ruokavalokuvaus.

bottom of page