top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn

Valokuvaaja Porvoo
– valokuvausta Uudellamaalla ja lähialueilla.

Kahden uudiskohteen valokuvaus Porvoossa

Projektiesittely Bo LKV:n kahden myyntikohteen kalustuksesta, stailauksesta ja valokuvauksesta. Vasta valmistuneet omakotitalot tulivat myyntiin suoraan rakentajalta. Kuvauksissa käytettiin kevyttä kalustusta tuomaan kodikkuutta ja apua mittasuhteiden hahmottamista varten. Uudiskohteiden kuvauksissa päästään aina parempaan lopputulokseen kalusteiden kanssa.

Projektiesittely

Kuvauskohde: Kaksi vasta valmistunutta omakotitaloa Porvoossa.
Asiakas: Bo LKV
Valokuvausaika: 10/2022
Kuvauspaikka: Porvoo

Valokuvauksen tyyli: Sisustusvalokuvaus / arkkitehtuurikuvaus

Valokuvaaja Porvoo: Misa Kannos
 

Kaksi uutta omakotitaloa kuvattiin samana päivänä Lokakuisena ja hiukan sateisena päivänä Porvoossa. Kohteisiin tehtiin kevyt kalustus ja stailaus. Osa huoneista kuvattiin tyhjänä ja virtuaalistailattiin jälkikäsittelyssä 3D-ohjelmalla. Kalustaminen auttaa kuvien katsojaa hahmottamaan huoneiden tilankäytön ja mittasuhteet helpommin. Samalla pystymme luomaan kuviin enemmän kodin tunnelmaa kuin tyhjiin tiloihin. 

Kohde kuvattiin Bo LKV:n myyntikuviksi ja jälkikäsiteltiin vastaamaan tarkasti oikeita värejä ja mittasuhteita. Kuvissa käytettiin lisättyä studiovaloa- Editoinnissa väriheijastumat poistettiin ja kuvien valaistus säädettiin vastaamaan todellisuutta.
 

Asiakasesittely: Bo LKV

Bo:n tekevät ihmiset. Tiimimme koostuu yli 250:stä ammattilaisesta, jotka yhdessä luovat päivittäin suomalaisen kiinteistöalan menestystarinaa. Tarjoamme laadukasta ja henkilökohtaista palvelua, joka johtaa hyviin kokemuksiin ja erinomaisiin kauppoihin.
Teksti: Bo LKV Helsinki

Kannos Creatives Oy
– ammattina valokuvaaja.

Kannos Creatives Oy on erikoistunut tilojen ja asumisen valokuvauksiin. Vuosien kuluessa olemme kuvanneet julkisten tilojen lisäksi noin 4 000 suomalaisessa kodissa.

Tiedämme kuinka Suomi asuu ja elää. Näemme mitä tuotteita kodeissamme käytetään ja kuinka rakennuskantamme kehittyy. Elämme sisustuksen näköalapaikalla ja tutustumme ensimmäisenä seuraavan kauden väreihin ja teemoihin.

Valo- ja videokuvaamme sisällä, ulkona, ilmassa, studiossa tai valitsemassasi lokaatiossa. Mikään kuvauskohde ei ole meille liian iso tai pieni.

Asiakkaitamme ovat usein asumiseen ja kotiin liittyviä yrityksiä kuten rakennusliikkeet, mainostoimistot, sisustussuunnittelijat, kiinteistönvälitysliikkeet, kiinteistösijoitusyhtiöt, kodin huonekalujen, tavaroiden ja tekstiilien toimittajat sekä arkkitehdit. Toimimme aktiivisesti Helsingissä ja lähikaupungeissa.

Haluamme tehdä kuvauksista asiakkaillemme mahdollisimman helppoja. Suunnittelemme brändisi mukaisen kuvaussisällön, etsimme kuvauspaikan, teemme stailauksen ja toteutamme kuvaukset valittuihin mediakanaviin.  
 
Sijaitsemme noin tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta Kouvolassa. Toimimme aktiivisesti Uudenmaan, Kymenlaakson ja Päijät-Hämeen aluilla. Verkostostamme löytyy runsaasti erilaisia ja kokoisia valokuvausympäristöjä studioista ja modernista asumisesta vanhoihin ruukkikiinteistöihin.

Toteutamme kuvauksia ympäri Suomen. Meille kaikki kuvauskohteet ovat lähellä, ei liian kaukana.

Sisustusvalokuvaus ja arkkitehtuurikuvaus

Asiakkaitamme sisustuskuvauksessa ja arkkitehtuurikuvauksessa ovat usein rakentamiseen ja sisustamiseen liittyviä yrityksiä kuten rakennusliikkeet, sisustussuunnittelijat ja sisustusarkkitehdit sekä rakennusarkkitehdit. Laajuudessaan sisustuksien referenssikuvaus voi olla yhdestä keittiöstä kokonaisen liikerakennuksen sisätiloihin. 

 

 

Arkkitehtuurikuvaus

Arkkitehtuurikuvauksessa tallennetaan sisätilojen lisäksi rakennuksien julkisivuja, ympäristöä ja suunnittelun projektin yksityiskohtia, kuten yllä olevan mallin tapauksessa. Asiakkaitamme arkkitehtuurin kuvauksessa ovat usein
rakentamisen, sen suunnittelun ja kiinteistöjen hallinnan ammattilaisia kuten sisustusarkkitehdit, rakennusarkkitehdit, 
rakennusliikkeet sekä kiinteistöjen omistajat. Rakennuksien kuvauksiin lisätään usein myös perspektiivi ilmasta käsin otettuna.

Ilmakuvaus Helsinki / dronekuvaus Helsinki