top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn

ROOF Kymenlaakso Asuntokuvaus Kouvola
- rintamamiestalon stailaus ja valokuvaus.

Hurmaavan värikkään rintamamiestalon stailaus ja valokuvaus helmikuisena aamuna Kouvolan kaupungin Voikkaan kaupunginosassa. Tässä kohteessa kuvattiin tunnelmaa ja upeita yksityiskohtia! Lopputuloksena saimme upeat asunnon myyntikuvat. Laadukkailla kuvilla on aina positiivinen vaikutus asunnon myyntiaikaan.

Anchor 1

Projektiesittely

Kuvauskohde: Rintamamiestalo Voikkaalla
Asiakas: ROOF Kymenlaakso Oy
Kuvausaika: 2/2022
Kuvauspaikka: Kouvola / Voikkaa

Stailaus: Design Studio Taimi

Asuntokuvaus Kouvola
Tällä kertaa valokuvattiin Kouvolassa Voikkaan kaupunginosassa sijaitseva hurmaava rintamamiestalo. Tavoitteena oli saada laadukkaat asunnon myyntikuvat, jotka erottuvat muiden myynti-ilmoituksien joukosta. Tämä koti oli sisustettu rohkeilla väreillä! Kuvauksissa hyödynnettiin mahdollisimman tehokkaasti kodin omia sisustusaarteita. Runsaus tuotti suorastaan valinnan vaikeutta ja lopputuloksena olikin aikamoinen määrä kuvamateriaalia karsittavaksi asti. Kireä helmikuun pakkaspäivä toi hiukan enemmän vuodenaikaan nähden luonnon omaa valoa sisäkuviin. Lisäksi kuvissa käytettiin tarvittaessa paikalle tuotuja studiovaloja. Jälkikäsittelyssä kuviin tehtiin sävykorjaukset ja valaistuksen säätö koko kuvasarjaan. 

Asiakasesittely
Roof Group Oy Vain muutamassa vuodessa ROOFin kautta on välitetty tuhansia asuntoja. Mukana on nyt jo yli 60 välittäjää, jotka tarjoavat ja kehittävät intohimoisesti uuden ajan välityspalvelua – joka päivä. ROOF LKV Kymenlaakson toimisto avattiin Kouvolan kävelykatu Manskille syksyllä 2021.
Teksti: Roof Group oy

 

Design Studio Taimi

Design Studio Taimi on kouvolalainen vuonna 2017 perustettu yhden naisen yritys, joka tekee sisustus- ja tilasuunnittelua sekä stailauksia yksityisille asiakkaille ja yrityksille. Taimin yrittäjänä toimii sisustusarkkitehti ja kalustesuunnittelija (muotoilija AMK) Laura Huusari. 
 

Lauran lähtökohtana on tehdä aikaa kestäviä suunnitelmia; toteuttamalla hyvää suunnittelua, kuuntelemalla asiakkaan toiveita sekä käyttämällä laadukkaita kalusteita ja materiaaleja luodaan tiloja, joissa viihdytään pitkään. Vaikka sisustussuunnittelija on ammattilainen kauniiden tilojen luomisessa, tulee suunnittelussa ottaa huomioon myös tilojen käytettävyys ja toimivuus.

Asuntokuvaus / kiinteistökuvaus yleisesti
Asiakkaitamme asuntokuvauksessa ovat usein asunnon myymiseen ja sisustamiseen liittyviä yrityksiä kuten rakennusliikkeet, sisustussuunnittelijat ja sisustusarkkitehdit sekä tietysti kiinteistönvälitysliikkeet.. Myös yksityiset asunnon myyjät ostavat asuntokuvausta yhä enemmän. Kuvauksen tyyli on usein dokumentaarinen ja kuvattava kohde pyritään esittämään mahdollisimman informatiivisesti. Jokaisessa kodissa on kuitenkin oma tunnelmansa. Tätä tunnelmaa voi korostaa kuvakulmilla, rajauksilla, valaistuksella ja jälkikäsittelyllä kuitenkaan menettämättä alkuperäistä kuvan informatiivista tarkoitusta. Jälkikäsittelyssä painopiste on kuvattavan kohteen valaistuksen ja pintojen sekä materiaalien värisävyjen korjauksissa.

Ilmakuvaus / dronekuvaus yleisesti

Paras kuvausperspektiivi voi olla myös ilmasta. Kuvauskohteet ilmakuvauksessa ovat usein asumiseen ja rakentamiseen liittyviä kohteita. Dronea käytetään myös aktiivisestiyritys ja lehtikuvauksissa. Olemme kuvanneet Dronella vuodesta 2017. Kuvaamme vastuullisesti Traficomin ohjeistuksien mukaisesti. Lennättäjällä on vaadittavat koulutukset ja A1/A3 + A2 Kauko-ohjaajan kelpoisuudet.


Lisää vastaavia valokuvauksia

Asuntokuvaus, Markkinointimateriaalit, Sisustus, Asunnot, Asuminen, Koti, Valokuvaaja, Videokuvaaja,, Arkkitehtuuri, Arkkitehdit, Sisustusarkkitehti, Tilat, Kuvaus, Kuvaaja, Sisustuskuvaus, Stailaus, Kouvola, Kymenlaakso

bottom of page