Lappalantie 21, Voikkaa 17-17.jpg

ROOF Kymenlaakso
asuntokuvaus

Asiakas: Roof Group
Kuvausaika: 2/2022
Kuvauspaikka: Kouvola / Voikkaa
Valokuvaaja: Misa Kannos
Stailaus: Design Studio Taimi

Projektiesittely: 

 • Aiheena asuntokuvaus tai myöskin toisella nimellä kiinteistökuvaus. Kouvolassa Voikkaan kaupunginosassa sijaitseva hurmaava rintamamiestalo. Tämä koti oli sisustettu mahtavin värein ja joka paikasta löytyi jotakin kuvauksissa hyödynnettävää persoonallista kalustetta tai sisustusaihetta. Jälleen kerran värit olivat hienoja luonnossa ja yhtä upeita lopullisissa kuvissa. 

  Kireä helmikuun pakkaspäivä toi hiukan enemmän vuodenaikaan nähden luonnon omaa valoa sisäkuviin. Lisäksi kuvissa käytettiin kohtuullisen paljon valaistusta tarpeen ja kohteen mukaan. Aina silloin kun valokuvattava kohde on edes kohtuullisen valoisa, nopeutuu koko kuvaus jonkin verran. 

  Jälkikäsittelyssä on tehty sävykorjaukset ja valaistuksen säätö koko kuvasarjaan. 

Asiakasesittely:

 • Design Studio Taimi on kouvolalainen vuonna 2017 perustettu yhden naisen yritys, joka tekee sisustus- ja tilasuunnittelua sekä stailauksia yksityisille asiakkaille ja yrityksille. Taimin yrittäjänä toimii sisustusarkkitehti ja kalustesuunnittelija (muotoilija AMK) Laura Huusari. 
   

 • Lauran lähtökohtana on tehdä aikaa kestäviä suunnitelmia; toteuttamalla hyvää suunnittelua, kuuntelemalla asiakkaan toiveita sekä käyttämällä laadukkaita kalusteita ja materiaaleja luodaan tiloja, joissa viihdytään pitkään. Vaikka sisustussuunnittelija on ammattilainen kauniiden tilojen luomisessa, tulee suunnittelussa ottaa huomioon myös tilojen käytettävyys ja toimivuus.
   

 • Roof Group Oy Vain muutamassa vuodessa ROOFin kautta on välitetty tuhansia asuntoja. Mukana on nyt jo yli 60 välittäjää, jotka tarjoavat ja kehittävät intohimoisesti uuden ajan välityspalvelua – joka päivä. ROOF LKV Kymenlaakson toimisto avattiin Kouvolan kävelykatu Manskille syksyllä 2021.

   

Valokuvaus, Valokuvaaja, Kuvaaja, Kuvaus, Sisustuskuvaus, Stailaus, Kouvola, Kymenlaakso