top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn

Referenssikuvaus
- Martela Oyj ja Spacent HQ Kaivokatu 12
00100 Helsinki, Finland

Spacent on Pohjoismaiden johtava hybridityön alusta, jonka takana on yli 10 vuotta tutkimusta tilojen joustavasta käytöstä ja hybridityön malleista Aalto-yliopistossa, MIT:ssa ja Tongjin yliopistossa.

Martela on vuonna 1945 perustettu suomalainen perheyritys.
Suunnittelemme ja toteutamme käyttäjäkeskeisiä työ- ja oppimisympäristöjä, joiden erilaiset tilat tukevat yksilöllisiä tapoja tehdä työtä ja oppia. Uskomme, että inspiroiva ympäristö lisää työn iloa, viihtyvyyttä, hyvinvointia ja tuottavuutta.

Projektiesittely - Martela

Projektiesittely

Kuvauskohde: Spacent HQ toimistotilat
Asiakas: Martela Oyj
Valokuvausaika: 3/2024
Valokuvauksen tyyli: Sisustuskuvaus / referenssikuvaus

Valokuvaaja: Misa Kannos
 

Referenssikuvaus
Tavoitteena oli kuvata Martela Oyj:n kalusteet referenssiesittelyksi verkkoon ja markkinointiin. Kuvaus toteutettiin yhtenä aamupäivänä.. Kuvauksissa käytettiin toimiston omaa henkilöstöä. Kaikilta osallistujilta on kirjallinen hyväksyntä kuvien käyttöön markkinoinnissa.. Valokuvaus suoritettiin vallitsevalla valolla ja studiovaloilla. Kuvauskohteet järjesteltiin ja stailattiin kohde ja huone kerrallaan.

 

Asiakasesittely: Martela Oyj

Historiamme kuluessa olemme muuttuneet kalustevalmistajasta työ- ja oppimisympäristöjen kehittämisen kumppaniksi. Tuote- ja palveluvalikoimamme kattaa tilojen koko elinkaaren, aina tarvemäärittelystä käytön aikaiseen optimointiin. Tavoitteemme on tarjota asiakkaillemme toimialamme parasta laatua ja palvelua. Martelan suunnittelemat ja toteuttamat työ- ja oppimisympäristöt säilyvät tuoreina ja toimivina pitkälle tulevaisuuteen.

 

Kohti onnellisia maanantaita. 
Meille Martelassa on tärkeää, että maanantaisin – kuten muinakin päivinä – on mukava tulla töihin! Työmme lähtökohtana on pitää huolta, että ihmiset löytävät iloa työstään, niin meillä kuin asiakkaidemmekin organisaatiossa.

Muotoilumme tavoite on löytää vastauksia organisaatioiden piileviin sekä tulevaisuuden tarpeisiin. Tutkimme työympäristöjä ja uusia tapoja tehdä töitä. Mitä organisaatio tarvitsee tänään, saattaa olla turhaa huomenna.
 

Suunnittelumme keskiössä on loppukäyttäjä.
Tiimimme työskentelee yhdessä, nojaa dataan päätöksissään ja valmistautuu muutokseen. Näin saamme aikaan parhaan lopputuloksen, joka palvelee käyttäjiänsä pitkään.

Keskitymme arvonluomiseen asiakkaillemme sekä ympäristölle. Luomme ratkaisuja, jotka ovat helppoja ymmärtää sekä käyttää. Ratkaisuja, jotka ovat kestäviä sekä ulkonäöltään että laadultaan, ja jotka on kohdistettu tuomaan ihmiset, ympäristö ja informaatio yhteen. Näin yhä suurempi hyvinvointi ja tuottavuus on mahdollista.

Lisää vastaavia valokuvausprojekteja


Referenssikuvaus, brändi, markkinointi, mainonta, brändikuvaus, brändikuva, tuotekuva.

bottom of page