top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn

Keittiömaailman mallikeittiön valokuvaus
Valokuvaus Kouvola / Misa Kannos

Projektiesittely tunnelman luomisesta mallikeittiön markkinointikuviin. Mitä valokuvattiin, kuinka stailattiin ja editointiin – esittely valokuvauksesta kuvien alla.

Valokuvaus / Keittömaailma

Projektiesittely

Asiakas: Keittiömaailma KVL / Novart Oy
Valokuvausaika: 12/2021
Kuvauspaikka: Kouvola / Kuusankoski
Valokuvaus: Misa Kannos
Stailaus: Laura Huusari


Valokuvauskohteena oli Kouvolan Keittiömaailman keittiösuunnittelijan mittojen mukaan toteuttama upea musta keittiö. Kuusankoskella sijaitsevan remontoidun omakotitalon tuore keittiö stailattiin kesäisen aamun tunnelmiin keskellä talvista joulukuuta. Stailauksen toteutti Kouvolassa sijaitseva Design Studio Taimi ja Laura Huusari. 

Valokuvauksissa kiinnitettiin huomiota tunnelmaan ja pintojen valaisuun. Valoisa tunnelma luotiin studiovaloilla. Osa kuvista kuvattiin pelkästään keinovalolla ja osassa kuvissa käytettiin lisäksi keittiön omia kohde- ja työtasovalaisimia. Jälkikäsittelyssä kuviin tehtiin sävykorjaus ja kaikki epäolennaiset yksityiskohdat poistettiin. Usein haastavaan musta keittiön kaapistojen pintamateriaaliin kiinnitettiin editoinnissa erityistä huomiota. Kuvat toimitettiin asiakkaille optimoituina painotuotteisiin ja verkkoympäristöön.


Asiakasesittely
Suomen suurin keittiökalusteiden valmistaja Novart Oy kuuluu kansainväliseen Nobia-konserniin, joka on johtava keittiökalusteiden valmistaja Euroopassa ja yksi suurimpia koko maailmassa. A la Carte- ja Petra-keittiökalusteiden lisäksi Novartin valikoimaan kuuluvat kylpyhuonekalusteet sekä kodin muut kiinteät säilytyskalusteet. Keittiömaailma Kouvola sijaitsee osoitteessa: Tommolankatu 7, 45130 Kouvola
 
Referessikuvaukset yleisesti
Asiakkaitamme referenssikuvauksissa ovat usein rakentamiseen ja sisustamiseen littyviä yrityksiä kuten rakennusliikkeet, sisustussuunnittelijat ja sisustusarkkitehdit sekä rakennusarkkitehdit. Laajuudessaan referenssikuvaus voi olla yhdestä keittiöstä kokonaiseen liikerakennukseen.

 

Kuvauksen tyyli voi olla dokumentaarinen tai kuvattavaa kohdetta taiteellisesti korostava. Edellisessä tyylissä kohdetta voidaan korostaa valaistuksella ja jälkikäsittelyssä. Usein kuvasta myös poistetaan tarpeettomia yksityskohtia. Dokumentaarisessa tyylissä pyritään mahdollisimman luonnonmukaiseen lopputulokseen ja jälkikäsittelyssä painopiste on kuvattavan kohteen värien ja pintojen väriheijastuksien korjauksessa.

 

 

Lisää projekteja alueella Kouvola:


Valokuvaus, Videokuvaus, Markkinointimateriaalit, Sisustus, Asunnot, Asuminen, Koti, Valokuvaaja, Videokuvaaja Kouvola, Kymenlaakso, Kuvaaja, Kuvaus, Sisustuskuvaus, Referenssikuvaus, Keittiökuvaus, Stailaus, Keittiön stailaus, ilmakuvaus, valokuvaus Kouvola.

bottom of page