top of page
 • Instagram
 • Facebook
 • LinkedIn
Toimistokuvat_lores-3.jpg

ROOF Kymenlaakso
toimistokuvaus

Asiakas: Roof Group Oy ja Design Studio Taimi
Kuvausaika: 12/2021
Kuvauspaikka: Kouvola / Kouvolan kävelykatu Manski
Valokuvaaja: Misa Kannos
Stailaus: Laura Huusari

Projektiesittely: 

 • Kuvauksissa tavoitteena oli tehdä referenssiesittely sisustussuunnittelusta Design Studio Taimille ja samalla markkinointikuvaa Kouvolan uudesta toimistosta ROOF Kymenlaaksosta ROOF Groupille. Yhden kuvauspäivän kokonaisuudessa kuvakulmat valittiin ja stailattiin kuvaussuunnitelman mukaan. Jälkikäsittelyssä huomioitiin ROOF Groupin brändivärien tarkkuus ja valaistuksen tunnelmallisuus. 

Asiakasesittely:

 • Design Studio Taimi on kouvolalainen vuonna 2017 perustettu yhden naisen yritys, joka tekee sisustus- ja tilasuunnittelua sekä stailauksia yksityisille asiakkaille ja yrityksille. Taimin yrittäjänä toimii sisustusarkkitehti ja kalustesuunnittelija (muotoilija AMK) Laura Huusari. 
   

 • Lauran lähtökohtana on tehdä aikaa kestäviä suunnitelmia; toteuttamalla hyvää suunnittelua, kuuntelemalla asiakkaan toiveita sekä käyttämällä laadukkaita kalusteita ja materiaaleja luodaan tiloja, joissa viihdytään pitkään. Vaikka sisustussuunnittelija on ammattilainen kauniiden tilojen luomisessa, tulee suunnittelussa ottaa huomioon myös tilojen käytettävyys ja toimivuus.
   

 • Roof Group Oy Vain muutamassa vuodessa ROOFin kautta on välitetty tuhansia asuntoja. Mukana on nyt jo yli 60 välittäjää, jotka tarjoavat ja kehittävät intohimoisesti uuden ajan välityspalvelua – joka päivä. ROOF LKV Kymenlaakson toimisto avattiin Kouvolan kävelykatu Manskille syksyllä 2021.

   

Valokuvaus, Valokuvaaja, Kuvaaja, Kuvaus, Sisustuskuvaus, Stailaus, Kouvola, Kymenlaakso

bottom of page