top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn

Sisustusarkkitehtitoimiston 
referenssikohteen valokuvaus / Helsinki
- valokuvaaja Misa Kannos

Projektiesittely Myllypuron peruskoulun laajennuksen juuri valmistuneen sisustuksen, materiaalivalintojen ja kalustuksen valokuvauksesta Helsingissä. Kuinka kuvattiin ja miten valokuvat jälkikäsiteltiin – projektikertomus valokuvaajan näkökulmasta.

Projektiesittely

Kuvauskohde: Myllypuron peruskoulu
Asiakas: Main Interiors Oy
Valokuvausaika: 9/2022
Kuvauspaikka: Helsinki
Valokuvaaja: Misa Kannos
 

kohde valokuvattiin referenssiesittelyksi verkkoon ja sosiaaliseen mediaan. Kuvissa painotus oli tunnelmassa, oikeassa valaistuksessa ja kalusteiden ja tekstiilien tarkassa värien toistossa. Kuvat sommiteltiin, kalustettiin ja viimeisteltiin kuvaustilanteessa. Valokuvissa on käytetty luonnon valon ja rakennetun studiovalon yhdistelmää. Jälkikäsittelyssä värit on korjattu vastaamaan todellisia tekstiilien ja kalusteiden värejä. 

Main Interiors Oy on perustettu vuonna 2014. Siitä lähtien olemme olleet mukana laajoissa sisustussuunnitteluprojekteissa. Kokemusta on karttunut vuosien varrella monipuolisesti niin julkisista tiloista, kuin yksityisistä kodeista. Tällä hetkellä olemme mm. Helsingin kaupungin ja Espoon kaupungin puitesopimustoimittajia.  Osoitus vahvasta työmoraalista ja asiakassuhteiden vaalimisesta on, että asiakkaat palaavat luoksemme uudelleen mikäli uusia suunniteltavia kohteita ilmenee.  Jokainen työntekijämme on korkeakoulutettu sisustusarkkitehti (Muotoilija amk) ja suurin osa on sisustusarkkitehtien ammattijärjestön Sion jäsen.
Teksti: Main Interiors Oy

 

Myllypuron peruskoulun laajennus

Laajennuskohde rakennustyyppiluokassa peruskoulu, paikkakunnalla Helsinki. Rakentaminen alkoi 2020-08-01 ja arvioitu rakennusaika oli 19 kuukautta. Hankkeen kustannusarvio on 14,1 milj. €. Kohteen bruttopinta-ala on 7222 neliömetriä. Rakennuttaja oli Helsingin kaupunki. Kaupunkiympäristön toimialayleiset alueet ja Rapp Valvontakonsultit Oy oli rakennuttajakonsultti. Arkkitehdiksi valittiin Arkkitehtitoimisto Perko Oy, rakennusurakoitsijana toimi Lujatalo Oy .

Lähde: Rakennusfakta.fi

Referessikuvaukset yleisesti
Asiakkaitamme referenssikuvauksissa ovat usein rakentamiseen ja sisustamiseen liittyviä yrityksiä kuten rakennusliikkeet, sisustussuunnittelijat ja sisustusarkkitehdit sekä rakennusarkkitehdit. Laajuudessaan referenssikuvaus voi olla yhdestä keittiöstä kokonaiseen liikerakennukseen. Valokuvauksen tyyli voi olla dokumentaarinen tai kuvattavaa kohdetta taiteellisesti korostava. Edellisessä tyylissä valokuvaaja voi korostaa kuvattavaa kohdetta harkitulla valaistuksella ja jälkikäsittelyllä. Usein kuvasta myös poistetaan tarpeettomia yksityskohtia. Dokumentaarisessa tyylissä valokuvaaja pyrkii mahdollisimman luonnonmukaiseen lopputulokseen ja jälkikäsittelyssä painopiste on kuvattavan kohteen värien ja pintojen väriheijastuksien korjauksessa.
 

Lisää vastaavia projekteja:Valokuvaus, Videokuvaus, Markkinointimateriaalit, Sisustus, Asuntokuvaus,, Valokuvaaja, Videokuvaaja,, Arkkitehtuuri, Arkkitehdit, Sisustusarkkitehti, Tilat, Kuvaus, Kuvaaja, Sisustuskuvaus, Stailaus, Helsinki, Uusimaa

Anchor 1
bottom of page