top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn

Sisustusarkkitehtitoimiston 
referenssikuvaus Lahdessa
Rakokiven päiväkoti

Rakokiven päiväkodin juuri valmistuneen sisustuksen, materiaalivalintojen ja kalustuksen valokuvaus.

Projektiesittely

Kuvauskohde: Rakokiven päiväkoti
Asiakas: Main Interiors Oy
Kuvausaika: 1/2022
Kuvauspaikka: Lahti
Valokuvaaja: Misa Kannos

 
Suunnitelma kattoi Rakokiven päiväkodin eri käyttäjäryhmien osallistamisen ja irtaimiston suunnittelun. Irtaimiston suunnittelu piti sisällään irtokalusteiden, sisustuksellisten valaisimien, erikoiskalusteiden suunnittelun, irtomattojen ja
verhojen valinnat. Suunnittelussa otettiin myös kantaa osaan pintamateriaaleista. Irtokalusteiden valinnassa tuli ottaa huomioon yleisäänimaailma, joten määritimme irtomattoja ja korkeaselkänojaisia sohvia tukemaan akustiikkaa niillä alueilla, joissa keskittymistä vaativaa työskentelyä tapahtuu. Samalla korkeaselkänojaiset kalusteet muodostavat lapsille rauhoittavia pesiä, jossa voi leikkiä tai vaikkapa pitää satutuokion."
Teksti: Main Interiors Oy


Kuvasimme kohteen laajasti referenssiesittelyksi verkkoon ja sosiaaliseen mediaan. Kuvissa painotus oli tunnelmassa, oikeassa valaistuksessa ja kalusteiden ja tekstiilien tarkassa värien toistossa. Koska kuvattava kohde oli varsin laaja, kuvaus tehtiin kahdessa osassa katselmuksen perusteella laaditun kuvaussuunnitelman mukaan. Kuvat sommiteltiin, kalustettiin ja viimeisteltiin kuvaustilanteessa. Valokuvissa on käytetty luonnon valon ja rakennetun studiovalon yhdistelmää. Jälkikäsittelyssä värit on korjattu vastaamaan todellisia tekstiilien ja kalusteiden värejä. 

Main Interiors Oy on perustettu vuonna 2014. Siitä lähtien olemme olleet mukana laajoissa sisustussuunnitteluprojekteissa. Kokemusta on karttunut vuosien varrella monipuolisesti niin julkisista tiloista, kuin yksityisistä kodeista. Tällä hetkellä olemme mm. Helsingin kaupungin ja Espoon kaupungin puitesopimustoimittajia.  Osoitus vahvasta työmoraalista ja asiakassuhteiden vaalimisesta on, että asiakkaat palaavat luoksemme uudelleen mikäli uusia suunniteltavia kohteita ilmenee.  Jokainen työntekijämme on korkeakoulutettu sisustusarkkitehti (Muotoilija amk) ja suurin osa on sisustusarkkitehtien ammattijärjestön Sion jäsen.
Teksti: Main Interiors Oy

Rakokiven monitoimitalo Loistossa toimivat päiväkoti, koulu ja kirjasto. Käyttäjinä on noin 640 lasta ja 110 työntekijää. Monitoimitalon tilat otettiin käyttöön elokuussa 2021. Tilojen suunnittelussa ja toteutuksessa korostetaan monitoimisuutta, joustavuutta, avoimuutta ja yhteisöllisyyttä. Perustamiskustannukset ovat noin 22,4 miljoonaa euroa. Rakentaminen alkoi kesäkuussa 2019 ja monitoimitalo otettiin käyttöönn elokuussa 2021.


Referessikuvaukset yleisesti
Asiakkaitamme referenssikuvauksissa ovat usein rakentamiseen ja sisustamiseen liittyviä yrityksiä kuten rakennusliikkeet, sisustussuunnittelijat ja sisustusarkkitehdit sekä rakennusarkkitehdit. Laajuudessaan referenssikuvaus voi olla yhdestä keittiöstä kokonaiseen liikerakennukseen. Kuvauksen tyyli voi olla dokumentaarinen tai kuvattavaa kohdetta taiteellisesti korostava. Edellisessä tyylissä kohdetta voidaan korostaa valaistuksella ja jälkikäsittelyssä. Usein kuvasta myös poistetaan tarpeettomia yksityskohtia. Dokumentaarisessa tyylissä pyritään mahdollisimman luonnonmukaiseen lopputulokseen ja jälkikäsittelyssä painopiste on kuvattavan kohteen värien ja pintojen väriheijastuksien korjauksessa.

Lisää vastaavia projektejaValokuvaus, Videokuvaus, Markkinointimateriaalit, Sisustus, Asunnot, Asuminen, Koti, Valokuvaaja, Videokuvaaja,, Arkkitehtuuri, Arkkitehdit, Sisustusarkkitehti, Tilat, Kuvaus, Kuvaaja, Sisustuskuvaus, Stailaus, Lahti, Nastola, Päijät-Häme, Nastolan kirjasto, Nastolan päiväkoti, Rakokiven monitoimitalo Loisto, Loisto kirjasto.

Anchor 1
bottom of page