Keittio savykorjaus-7.jpg

Bo LKV / Bo Living
lehtikuvaus

Asiakas: Bo LKV / Bo Living
Kuvausaika: 9/2021
Kuvauspaikka: Lahti
Valokuvaaja: Misa Kannos
Stailaus: Karla Aaltonen ja Jenni Leikas

Projektiesittely: 

  • Projektissa keskityttiin kuvaamaan vanhan rakennuksen tunnelmaa, hienoa tiiliseinää ja korkeaa tilaa. Erityishuomiota saivat kalusteet ja toisinaan haastava kuvattava musta keittiö. Editoinnissa tiiliseinän sävyt ja keittiön pinnat saivat erityiskäsittelyn. Lisäksi kuvista poistettiin kaikki häiritsevät yksityiskohdat, kuten ylimääräiset sähköjohdot, rasiat ja LVI-kalusteet ja vedot.

Asiakasesittely:​​

  • "Bo LKV Lahden uusi koti löytyy tunnelmallisesta Tikkulasta. Vanhan ja rosoisen punatiilisen tulitikkutehtaan miljöö sisustettiin tilan tunnelmaa ja toimistoväen toiveita kunnioittaen.

    Bo LKV Lahden uuden toimitilan etsiminen tuli ajankohtaiseksi keväällä 2021, kun vanhan tilan vuokrasopimus oli päättymäisillään. Potentiaalisia vaihtoehtoja kartoitettiin Lahden keskustasta muutaman kilometrin päähän sataman alueelle asti. Upeat toimistotilat punatiilisessä tehdasmiljöössä Sibeliustalon ja Vesijärven läheisyydestä puhuttelivat tunnelmallaan. 

    Rosoisten punatiilten verhoamat seinät, tilan käyttömahdollisuudet sekä helppo löydettävyys vahvistivat sen oikean löytyneen. ”Toivoimme uudelta toimistoltamme omaa rauhaa, avointa tilaa sekä hyviä toiminnallisuuksia, ja niitä myös saimme”, kertoo Bo LKV Lahden myyntijohtaja Markku Heikkilä."
     

  • Koko artikkelin voi lukea täältä: www.bo.fi/blogi/

Valokuvaus, Valokuvaaja, Kuvaaja, Kuvaus, Sisustuskuvaus, Lehtikuvaus, Stailaus, Lahti, Päijät-Häme, Bo LKV, Bo living