top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn

Bo LKV / Bo Living / Sisustuslehti
Toimistotilojen valokuvaus Lahdessa

Uuden toimitilan sisustuslehtikuvaus tunnelmallisessa miljöössä Lahden sataman lähellä.

Kuvauskohde: Bo LKV Lahden toimitilat
Asiakas: Bo LKV / Bo Living / Sisustuslehti
Kuvausaika: 9/2021
Kuvauspaikka: Lahti
Valokuvaaja: Misa Kannos

 

"Bo LKV Lahden uusi koti löytyy tunnelmallisesta Tikkulasta. Vanhan ja rosoisen punatiilisen tulitikkutehtaan miljöö sisustettiin tilan tunnelmaa ja toimistoväen toiveita kunnioittaen.

Bo LKV Lahden uuden toimitilan etsiminen tuli ajankohtaiseksi keväällä 2021, kun vanhan tilan vuokrasopimus oli päättymäisillään. Potentiaalisia vaihtoehtoja kartoitettiin Lahden keskustasta muutaman kilometrin päähän sataman alueelle asti. Upeat toimistotilat punatiilisessä tehdasmiljöössä Sibeliustalon ja Vesijärven läheisyydestä puhuttelivat tunnelmallaan. 

Rosoisten punatiilten verhoamat seinät, tilan käyttömahdollisuudet sekä helppo löydettävyys vahvistivat sen oikean löytyneen. ”Toivoimme uudelta toimistoltamme omaa rauhaa, avointa tilaa sekä hyviä toiminnallisuuksia, ja niitä myös saimme”, kertoo Bo LKV Lahden myyntijohtaja Markku Heikkilä."

 

Koko artikkelin voi lukea täältä: www.bo.fi/blogi/

 

Kuvauksessa korostaa vanhan rakennuksen tunnelmaa, hienoa tiiliseinää ja huonekorkeutta. Kuvissa käytettiin lunnollisen valon lisäksi studiovaloja tunnelman luomiseksi ja valaistuksen tasapainottamiseksi. Jälkikäsittelyssä värit korjattiin vastaamaan mahdollisimman tarkasti oikeaa. Lisäksi kuvista poistettiin kaikki ylimääräiset yksityiskohdat, kuten ylimääräiset sähköjohdot, rasiat ja LVI-kalusteet ja vedot.

Lehtikuvaukset yleisesti
Asiakkaitamme lehtikuvauksissa ovat usein kaupungit, yritykset ja aikakausilehdet. Tilauksissa korostuu sisustamiseen, kiinteistöjen hallintaan ja rakentamiseen liittyvät toimialat. Usein kuvauksiin liittyy perinteisen valokuvauksen lisäksi myös ilmakuvausta ja yhä enemmän samasta artikkelin kohteesta kuvataan myös lyhyt video verkkoalustalle.

Kuvauksen tyyli voi olla dokumentaarinen ja hyvin luonnollinen tai enemmän taiteellinen ja kuvattavaa kohdetta korostava. Edellisessä tyylissä kohdetta voidaan korostaa valaistuksella ja jälkikäsittelyssä. Usein kuvasta myös poistetaan tarpeettomia yksityskohtia. Dokumentaarisessa tyylissä pyritään mahdollisimman luonnonmukaiseen lopputulokseen ja jälkikäsittelyssä painopiste on lähes yksinomaan kuvattavan kohteen värien ja pintojen väriheijastuksien korjauksessa.

Lisää vastaavia projektejaValokuvaus, Videokuvaus, Markkinointimateriaalit, Sisustus, Asunnot, Asuminen, Koti, Valokuvaaja, Videokuvaaja,, Arkkitehtuuri, Arkkitehdit, Sisustusarkkitehti, Tilat, Kuvaus, Kuvaaja, Sisustuskuvaus, Stailaus, Lahti, Nastola, Päijät-Häme

Bo LKV / Bo Living / Sisustuslehti Toimistotilojen valokuvaus Lahdessa

Projektiesittely

bottom of page