top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn

Bo LKV / Bo Living
kodin valokuvaus Lahdessa
- valokuvaaja Misa Kannos

Keskustan lähettyvillä sijaitsevan lehtiartikkelin kodin valokuvaus.

Projektiesittely

Kuvauskohde: Kauttaaltaan remontoitu huoneisto

Kuvauskohde: Kauttaaltaan remontoitu huoneisto
Asiakas: Bo LKV / Bo Living
Kuvausaika: 6/2021
Kuvauspaikka: Lahti
Valokuvaaja: Misa Kannos

 

"

Lahden keskustan lähettyvillä sijaitsevan lehtiartikkelin kodin kuvaus. Projektissa keskityttiin korostamaan luonnonvalon kulkua, suuria ikkunoita ja kiinnostavia materiaali- ja pintavalintoja. Laskevassa ilta-auringossa osassa huoneistoa käytettiin studiovaloja valaistuksen tasapainottamiseen. Jälkikäsittelyssä kuvasarjaan tehtiin pienimuotoisia valaistuksen ja värisävyjen korjauksia.

 

Bo Living
"Meidän kodit: Paljaasta betonista tummaan eleganssiin. Lahden tiimimme välittäjän Anna Nikusen yli vuoden kestänyt unelmakodin remontti on loppusuoralla. Kodin tumma eleganssi luo luksushotellimaisen tunnelman, joka tasapainottaa viisihenkisen perheen hektistä arkea. Yksityiskohdissa on ripaus kultaa, tiiltä ja tammea.

Annalla ja hänen miehellään oli hyvin erilaiset näkemykset uudesta kodista. Anna halusi omakotitalon järven rannalta, hänen miehensä puolestaan kerrostaloasunnon keskustasta. Lopulta aivan Lahden keskustan kupeesta löytyi järven rannalla sijaitseva rivitalo. ”Mieheni ei aluksi halunnut edes lähteä katsomaan asuntoa, mutta esittelyn jälkeen meille molemmille oli selvää, että se oikea oli löytynyt”, Anna nauraa."

 

Koko artikkelin voi lukea täältä: www.bo.fi/blogi/


Lehtikuvaukset yleisesti
Asiakkaitamme lehtikuvauksissa ovat usein kaupungit, yritykset ja aikakausilehdet. Tilauksissa korostuu sisustamiseen, kiinteistöjen hallintaan ja rakentamiseen liittyvät toimialat. Usein kuvauksiin liittyy perinteisen valokuvauksen lisäksi myös ilmakuvausta ja yhä enemmän samasta artikkelin kohteesta kuvataan myös lyhyt video verkkoalustalle.

Kuvauksen tyyli voi olla dokumentaarinen ja hyvin luonnollinen tai enemmän taiteellinen ja kuvattavaa kohdetta korostava. Edellisessä tyylissä kohdetta voidaan korostaa valaistuksella ja jälkikäsittelyssä. Usein kuvasta myös poistetaan tarpeettomia yksityskohtia. Dokumentaarisessa tyylissä pyritään mahdollisimman luonnonmukaiseen lopputulokseen ja jälkikäsittelyssä painopiste on lähes yksinomaan kuvattavan kohteen värien ja pintojen väriheijastuksien korjauksessa.

Lisää vastaavia projektejaValokuvaus, Videokuvaus, Sisustus, Asunnot, Asuminen, Koti, Videokuvaaja,, Arkkitehtuuri, Arkkitehdit, Sisustusarkkitehti, Tilat, Kuvaus, Kuvaaja, Sisustuskuvaus, Stailaus, Lehtikuvaus

bottom of page