Anna henkilokuva 1.jpg

Bo LKV / Bo Living
lehtikuvaus

Asiakas: Bo LKV Lahti
Kuvausaika: 6/2021
Kuvauspaikka: Lahti
Valokuvaaja: Misa Kannos
Stailaus: Karla Aaltonen

Projektiesittely: 

  • Lahden keskustan lähettyvillä sijaitsevan lehtiartikkelin kodin kuvaus. Projektissa keskityttiin korostamaan luonnon valon kulkua, suuria ikkunoita ja erityisesti kiinnostavia materiaali- ja pintavalintoja. Editoinnissa päähuomio oli värien tarkassa toistossa ja kuvien väripaletin samankaltaisuuteen koko kuvasarjassa. Kuvausaika oli iltapäivän ja alkuillan auringossa.

Asiakasesittely:​​

  • Bo Living: "Meidän kodit: Paljaasta betonista tummaan eleganssiin. Lahden tiimimme välittäjän Anna Nikusen yli vuoden kestänyt unelmakodin remontti on loppusuoralla. Kodin tumma eleganssi luo luksushotellimaisen tunnelman, joka tasapainottaa viisihenkisen perheen hektistä arkea. Yksityiskohdissa on ripaus kultaa, tiiltä ja tammea.

    Annalla ja hänen miehellään oli hyvin erilaiset näkemykset uudesta kodista. Anna halusi omakotitalon järven rannalta, hänen miehensä puolestaan kerrostaloasunnon keskustasta. Lopulta aivan Lahden keskustan kupeesta löytyi järven rannalla sijaitseva rivitalo. ”Mieheni ei aluksi halunnut edes lähteä katsomaan asuntoa, mutta esittelyn jälkeen meille molemmille oli selvää, että se oikea oli löytynyt”, Anna nauraa."
     

  • Koko artikkelin voi lukea täältä: www.bo.fi/blogi/

Valokuvaus, Valokuvaaja, Kuvaaja, Kuvaus, Sisustuskuvaus, Lehtikuvaus, Stailaus, Lahti, Päijät-Häme, Bo LKV, Bo living