Kukkaniityn päiväkoti 12-12.jpg

Kukkaniityn päiväkoti

Asiakas: Main Interiors Oy
Kuvausaika: 6/2022
Kuvauspaikka: Helsinki
Valokuvaaja: Misa Kannos

Asiakasesittely / Main Interiors Oy:
"Olemme nuori sisustusarkkitehtitoimisto, joka pyrkii toiminnallaan työllistämään lähialueen muotoilijoita ja toimijoita. Sisustuksien päämateriaaleina toimivat mahdollisuuksien mukaan luonnon- ja kierrätysmateriaalit. Tarkoituksenamme on edistää asiakkaiden tietoisuutta lähituotannon ja kestävän sisustuksen eduista. Pyrimme myös tukemaan alkavia tuote- ja kalustemuotoilijoiden tunnettavuutta määrittelemällä heidän tuotteitaan sisustuksiin." (Lähde: www.maininteriors.fi)

Kohde-esittely: 

  • Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa päiväkodit, seimet, paikkakunnalla Helsinki. . Rakentaminen alkoi 2020-03-01 ja arvioitu rakennusaika on 15 kuukautta. Hankkeen kustannusarvio on 6 milj. €. Kohteen bruttopinta-ala on 1900 neliömetriä . Rakennuttaja oli Helsingin kaupunki Kaupunkiympäristön toimialaTilat ja Rapp Valvontakonsultit Oy oli Rakennuttajakonsultti ja arkkitehdiksi valittiin LINJA ARKKITEHDIT OY. (Lähde: Rakennusfakta.fi)

Projektiesittely: 

  • Yhden kuvauspäivän tiivis projekti ennalta laaditun kuvaussuunnitelman mukaan. Kuvat sommiteltiin ja kalustettiin kuvaustilanteessa. Kuvissa on käytetty luonnon valon ja rakennetun studiovalon yhdistelmää. Jälkikäsittelyssä värit on korjattu vastaamaan todellisia tekstiilien ja kalusteiden väriä. Ylimääräiset objektit on poistettu kuvista. 

Valokuvaaja, Valokuvaus, Kuvaus, Kuvaaja, Sisustuskuvaus, Stailaus, Helsinki, Uusimaa