• Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn

BIO

MISA KANNOS

Valokuvaaja Misa Kannos

Ammattivalokuvaaja viidentoista vuoden kokemuksella mainosalalta ja markkinoinnin tehtävistä. Koulutettu graafinen suunnittelija ja Art Director.

Päätoiminen valokuvaaja vuodesta 2012 alkaen. Projekteissa tunnusomaista valon ja kohteen tunnelman hallinta, sekä vaativa jälkikäsittely. Intohimona värit ja absoluuttinen visuaalisuus.


misa@kannos.fi
+358 43 824 7531

  • LinkedIn

Lempivärit

Kuvaustyyli

Millaista 
valokuvausosaamista ihailet

Mieliaihe kuvauksessa

Minne kuvausmatkalle

Miten kuvailet työskentely tapaasi

Milloin tutustuit kuvaamiseen

Aina viereiset värit tai vastakkaiset värit. 

Skandinaavisen hillitty, mutta terästettynä valikoiduilla puhtailla väreillä.

Yleensä pohjoismaissa on suomalaiseen ympäristöön hienosti istuvaa tyyliä. Ruotsista tulee monia hyviä kuvaajia. Samoin Hollanti ja Tanska ovat todella hyviä. Italia on ehdottomasti valokuvauksessa etelä-euroopan kiinnostavin alue. Englanti on myös huippu. Mainosvalokuvaus ja ruokavalokuvaus ovat erityisen hyviä juuri Englannissa.

Valon ja varjon rajapinta. Ehdottomasti.

Milloin vaan Tanskaan ja Englantiin. Norja olisi myös hyvä syksyllä.

Kuvauksissa kuvaan ja johdan projektia mielelläni. Joskus kuvaustilanteissa täytyy tehdä nopeita päätöksiä muuttuvissa olosuhteissa jotta aikataulu ja annettu tilaus onnistuu.

Alkujaan valokuvakseen tutustuin mainostoimistoissa, joissa käytimme useita ulkopuolisia valokuvaajia. Ensimmäisen digitaalisen kameran sain käyttööni 97. Taisi olla hiukeat 4 megapikseliä, mutta kyllä silläkin kuvituskuvaa tuli esitetaittoihin.