Rakokiven monitoimitalo Loisto 17-11.jpg

Rakokiven monitoimitalo Loisto

Asiakas: Main Interiors Oy
Kuvausaika: 1/2022
Kuvauspaikka: Nastola / Lahti
Valokuvaaja: Misa Kannos

Asiakasesittely / Main Interiors Oy:
"Olemme nuori sisustusarkkitehtitoimisto, joka pyrkii toiminnallaan työllistämään lähialueen muotoilijoita ja toimijoita. Sisustuksien päämateriaaleina toimivat mahdollisuuksien mukaan luonnon- ja kierrätysmateriaalit. Tarkoituksenamme on edistää asiakkaiden tietoisuutta lähituotannon ja kestävän sisustuksen eduista. Pyrimme myös tukemaan alkavia tuote- ja kalustemuotoilijoiden tunnettavuutta määrittelemällä heidän tuotteitaan sisustuksiin. 
Tärkeintä meille on kuitenkin asiakkaan toiveet ja tarpeet. Teemme kaikki sisustus-suunnitelmamme asiakkaan tyyliä kunnioittaen ja tarpeet huomioon ottaen."

Kohde-esittely: 

  • Monitoimitalossa toimivat päiväkoti, esiopetus, vuosiluokkien 1–6 perusopetus, erityisen tuen pienryhmät ja koululaisten iltapäivätoiminta. Lisäksi monitoimitalossa ovat Nastolan kirjasto ja Päijät-Hämeen Ateriapalvelut Oy:n valmistuskeittiö.

  • Tilojen suunnittelussa ja toteutuksessa korostetaan monitoimisuutta, joustavuutta, avoimuutta ja yhteisöllisyyttä.

  • Perustamiskustannukset ovat noin 22,4 miljoonaa euroa. Rakentaminen alkoi kesäkuussa 2019 ja monitoimitalo otettiin käyttöönn elokuussa 2021.

     

Projektiesittely: 

  • Kahden kuvauspäivän tiivis projekti, jossa tilat kuvattiin ennalta laaditun kuvaussuunnitelman mukaan. Kuvien kalusteet ja yksityiskohdat on viimeistelty kuvakulman valinnan jälkeen. Valona on käytetty vallitsevaa valaistusta ja studiovaloja. Jälkikäsittelyssä värit ja valaistus on korjattu ja kuvista on poistettu tarpeettomia yksityiskohtia.

Valokuvaaja, Valokuvaus, Kuvaus, Kuvaaja, Sisustuskuvaus, Stailaus, Lahti, Päijät-Häme