Luovuus, tarkkuus ja kokemus

Olen kuvannut erilaisia kohteita lähes kymmenen vuoden ajan. Sadoista kerrostaloasunnoista, omakotitaloista, liiketiloista aina tuhansien neliöiden tehdaskiinteistöihin. Esittelyvideoita erilaisista myyntikohteista,  ilmakuvauksia tiettömistä ranta-alueista, pelloista ja talousmetsistä.

 

Yli 20 vuoden kokemus markkinoinnista ja mainonnasta antaa työlleni mainion lähtökohdan nähdä paikan päällä tapahtuva kuvaus myös jatkotuotteina eri medioissa. Samalla kuvauksella usein tehdäänkin materiaalia videoihin, somemarkkinointiin ja printtiin. 

 

Kuvaustyylini on ominaisimmillaan voimakasta ja värikästä. Käytän mielelläni yhdistelmää rakennetusta valaisusta luonnon valoon. Optimaalisessa valokuvassa rakennettua valaistusta ei huomaa, mutta värit toistuvat 100% tarkkuudella ja valkoinen on todella valkoista.

Kuvaustapani on nopeaa ja tarkkaa. Kuvaustilanteessa mielelläni ylimitoitan kuvattavan materiaalin ja jälkikäsittelyssä lopputuotteeksi yhdistyy vain paras. Työssäni kuvasta tehdään lokaatiossa noin 60% ja jälkikäsittelyssä 40%. 

 

Työni koostuvat yksittäisistä toimeksiannoista jatkuviin sopimusasiakkuuksiin.
Ota yhteyttä niin kartoitetaan yhdessä tavoitteesi.


Misa Kannos

Mainosgraafikko / valokuvaaja

Yhteystiedot:

Misa Kannos

Architectural & Real Estate | Kannos t:mi

Y-tunnus: 1359030-2
 

misa@kannos.fi
+358 43 824 7531


Uusimaa - Päijät-Häme - Kymenlaakso
Sopimuksen mukaan ympäri Suomen.​

​​​Varaa kuvausaikasi tästä:

Architectural & Real Estate | Kannos t:mi

misa@kannos.fi
+358 43 824 7531
Helsinki - Lahti - Kouvola - Kotka

Arkkitehtuurin, tilojen, asuntojen, hotellien, sisustuksien ja kalusteiden ammattivalokuvausta lähes kymmenen vuoden ja yli
2 500 kuvatun kohteen kokemuksella.

© Kannos t:mi 2019